Morbius 4K

Olipahan kiva leffailta tänään Morbiuksen parissa. Rehellisyyden nimissä itselläni ei ollut mitään tietoa kyseisestä leffasta ennen kuin löysin sen jostain youtuben Top 4k levyt listalta. Ja kuten jo varmaankin arvaatkin, kyseinen leffa piti siis hankkia pääasiassa vain odotettavissa olevan hyvän ääniraidan vuoksi. Eikä muuten todellakaan tarvinnut pettyä! Ja vaikka äänet olivat ihan loistavat, eipä ollut leffassa muutenkaan mitään valitettavaa, leffa itseasiassa oli paljon parempi kuin osasin edes toivoa.

Mitä sitten tulee niihin ääniin niin leffa tosiaan osoittautui kaikkien ennakko odotusten arvoiseksi. Jo heti leffan ensi minuuteista lyötiin kunnolla luukurkkuun, nimittäin vaikka helikopteri-efektit yleensä aina ovatkin hienoja, niin tämä kyllä veti riman aivan omalle levelille, todella mahtavaa demomateriaalia. Toinen mikä leffan äänistä jäi erityisen hyvin mieleen oli kohtaus jossa Morbius heitteli palloa ympäri huonetta. En ole muuten koskaan huoneessani kuullut vastaavaa yhtä makeana effektinä, pallo tosiaankin pomppi ympäri huonetta hienosti. Muutenkin leffassa bassot pääsi työskentelemään todella paljon ja matalalta, ja vaikka leffa oli varsin korvaystävällinen, niin laatua oli sitäkin enemmän.

Äänien lisäksi leffa oli muutenkin varsin positiivinen yllätys, etenkin Marvelin leffaksi. Leffassa oli yliluonnollista kohtuudella, ja kuitenkin ihmiset olivat leffassa pääosassa. Leffan juoni oli selkeä, vaikka siinä ei sinällään mitään yllätyksiä tullutkaan vastaan. Jared Leto oli Morbiuksen roolissa todella loistava, mutta eipä jäänyt valitettavaa muidenkaan tekemisessä. Kaiken kaikkiaan siis leffa jonka voisi kyllä katsoa joskus uudestaankin.

Sain muuten tänään myös hieman aikataulua HT:8:sien saapumisesta. Eli paketteja ollaan juuri parhaillaan pakkaamassa laivaan ja perillä niiden pitäisi olla sitten tammikuun puolivälissä. Kyllä siis ensi kuun puolivälissä, eli enää reilu kuukausi ja pääsee niitä kasailemaan. On muuten taas päivitys, jota odottaa enemmän kuin joulua. Myös SVS:s piti laittaa takaisin myyntiin, ihan vaan sen vuoksi, että Verkkokauppa oli ilmeisesti vihdoin saanut elokuussa tilaamani Behringerin varastoon, ja se pitäisi sitten varmaan sielä käydä kohta noukkimassa. Joku voi nyt kysyä että mihin sitä enää tarvitsen, niin vastaus on vielä epäselvä. Joko jätän sen odottamaan SVS:n ostajaa ja sitä kautta seuraavaa Martyä, tai sitten vaan laitan sen lihoiksi, sillä Behringerin saatavuus on edelleen todella heikko ja hinta elokuusta noussut aika paljon.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s