Safe

Puolison toiveesta tällä viikonloppuna päädyttiin katsomaan Itunesista vuoden 2012 leffaa nimeltään Safe. Jotenkin leffan juoni tuntui sen verran tutulta, että ajattelin nähneeni leffan joskus aikaisemmin. Mietin kuitenkin, että leffa on täytynyt olla jollain muulla suomennetulla nimellä, sillä tämän nimistä leffaa en ollut kyllä ennen nähnyt. No mutta väärässä olin, eli leffaa en kyllä ollut koskaan ennen nähnyt ja hyvä niin. Kyseessä kuitenkin Jason Stathamin leffa, joten eiköhän tästä jonkinlaista actionia ole tulossa.

Leffan kuvanlaatu luonnollisesti ei ollut aivan parasta mahdollista, eikä äänetkään oltu tehty Atmosaikana, joten ns. vanhalla leffamateriaalilla mentiin. En ole varma tuliko leffa nyt katsottua millä up-mixerillä, mutta olettaisin, että minulla oli Dolby Surround tässä päällä, ja kyllähän sekin taas sai 5.1 äänet kuulostamaan ihan hyviltä. Leffassa eri kanavat olivat erittäin aktiivisia, etenkin sivukanavat olivat varsin kivasti jatkuvasti mukana. Äänet eivät dynamiikalta aivan kovimmalle huipulle päässeet, mutta silti voin sanoa, että ääniin olin tässä leffassa aika tyytyväinen. Kivaa toiminta-ilotulitusta taas pitkästä aikaa.

Leffa itsessään toimi myös varsin hyvin. Juoni oli aavistuksen normaalista poikkeava, jotenkin kyllästymään ei oikein missään vaiheessa päässyt. Juonta kuljetettiin eteenpäin aika hyvin ja uusia piirteitä ja juonenkäänteitä tuotiin jatkuvasti piristämään kuvaa. Eipä tästä nyt siis voi oikein muuta sanoa, kuin että hyvän leffan oli puoliso löytänyt!

Loppuun vielä pari sanaa huoneesta. Huonehan on nyt siis valmis, hmm, vai onko sittenkään. No ei tietenkään, eihän se koskaan ole, mutta nyt tuli yllättäen ajankohtaiseksi rakentaa myös nuo kauan odotetut HT-8 sivu ja takakaiuttimet DIY Soundgrouopilta. Pitkään on menty Klipschin RP-250S kajareilla, jotka ovat olleet aivan loistavat. Ainoa asia joka niissä oikeastaan on mietityttänyt on tuo Bipolarisuus, jonka haluan nyt ehdottomasti korjata suoraan säteilevillä laatukaiuttimilla. Tuohan on Atmoksessa vaatimuksena, ja todella monessa testissä on todettu, että kyllä se ne vaatii, vaikka nykyiset sinällään ihan loistavat ja tyylikkäät ovatkin. Ne siis lähtevät piakkoin myyntiin, kun kerran nuo HT-8 askartelutarvikkeet tänään lähtivät muutaman viikon matkalle jenkeistä kohti Suomea.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s