Spirited

Olipas tänä aamuna varsinainen pettymys kun lähdin ajamaan töitä kohden ja piti avata Iphone Musiikki-appi. On tullut käytettyä sitä viime aikoina itseasiassa aika paljonkin, vaikka pakollista se ei ole, radiollakin pärjää ihan hyvin, ja sitten tarvittaessa youtubesta lisää. No, mutta minulla on kuitenkin ollut siis Apple One tilaus, eli kaikki neljä palvelua samassa. Arcadea en ole käyttänyt kertaakaan, enkä oikein koe että tulen sitä koskaan tarvitsemaan. Musiikkia, Apple TV+:aa ja Icloudin muistia sen sijaan jonkin verran. Nämä kolme joita olen tarvinnut on kuitenkin ollut halvempaa ostaa yhdessä kuin ilman Arcadea, joten se on minulle vähän niin kuin pakkomyyty samalla. No, tänä aamuna Apple sitten päätti yllättää kevyellä viiden euron hinnankorotuksella parista kympistä 25 euroon. Nyt tuli sitten minulle hintakatto vastaan, en ole tuosta palvelusta valmis tuota maksamaan, etenkin kun Apple tv+:n leffa ilmainen leffatarjonta on ollut enemmän kuin heikkoa. Tuolla hinnalla ostan viisi leffaa kuussa jos parhaaksi näen. Katsellaan nyt jonkin aikaa miten pärjään ilman, uskon, että hyvin.

Vaikka tuolla vanhalla hinnalla olisin saanut katsella vielä kuukauden, päätin sitten kuitenkin laittaa tilauksen poikki heti, ja se siis katkeaa jo huomenna. Tämän vuoksi suuntasin vielä kerran Apple TV+:n puolelle katsomaan josko siellä olisi jotain katsottavaa, ja sielä päätin sitten viimeiseksi leffaksi katsoa vielä Spirited nimisen joululeffan. Will Ferrelin, Ryan Reynoldsin ja Octavia Spencerin tähdittämä leffa vaikutti alkuun hyvinkin mielenkiintoiselta, ja uusilla laitteilla musikaalin katsominen houkutti etenkin. Valitettavasti tämä leffa nyt meni itseltä vähän ohi, ei oikein jaksanut keskittyä ja leffa ei sitten ollutkaan kyllä ihan niin hyvä kuin oletin, tai oikeastaan edes ihan sellainen kuin kuvittelin sen olevan. Musikaali joo, mutta ei nyt siinäkään ihan niin hyvä kuin toivoin.

Huoneen äänimaailma jaksaa edelleen kyllä aina hymyilyttää, ja olihan tässä leffassa paljon hyvää. Pannauksessa oli monta hienoa kohtaa, jossa oikeasti ääntä liikuteltiin atmoksen arvoisesti, mutta jotenkin tuosta musikaalijutusta olisi toivonut sitten kuitenkin vähän enemmän, vaikka musiikki hyvältä kuulostikin. Atmosta oli leffa, sitä sinällään ei ihan hirveästi käytetty. Lopulta siis hieman ohiveto, mutta niin oli Applen hinnannousukin. Onneksi sentään HT-8:t ovat ensimmäisen etapin suorittaneet, seuraavaksi sitten laivaan ja odottelemaan.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s