Knives Out ja Joker

Moni varmaan tässä vaiheessa odotti Top Gun päivitystä, mutta eipä ole sitä tällä hetkellä vielä antaa. Sitä nimittäin odottelin kyllä kovasti itsekin, mutta eipä ole posti tuota levyä vielä postilaatikkoon asti saanut. Onko ongelma sitten postin vain CDON:in, en tiedä, mutta jonkin verran kyllä harmittaa. Ei sinällään, että olisi mitään merkitystä onko levy laatikossa tänään vai huomenna, mutta kysymys on enemmänkin periaatteesta, jos ennakkoon tilattu levy ei ole samana päivänä (tai aikaisemmin) postilaatikossa kuin kaupasta löytyvä, niin mikä pointti uutuusleffaa on edes tilata mistään? Muutenkin tietysti hieman harmittaa, että leffaa odotetusti hehkutetaan joka paikassa ja itse ei pääse sitä vielä katsastamaan. Odotukset todellakin kasvaa päivä päivältä kun tuota levyä odottaa, olisiko siis huomenna laatikossa?

Sillä välin on kuitenkin tullut leffoja katsottua ja perjantaina oikein kaksi putkeen. Yleensä en kirjoita kahdesta leffasta yhteen postaukseen, mutta tehdäänpä tässäkin nyt poikkeus, ja syitä enenen kaikkea kaksi. Molemmat leffat on tullut nähtyä useamman kerran ja molemmista on myös useampi postaus täällä blogissa. Voitte siis lukea enemmän ajatuksia noista leffoista myös aikaisemmista teksteistä. Nyt oli kuitenkin työkavereita viettämässä leffailtaa ja heidän valinnoilla mentiin. Kiva sinällään, että monella oli Knives Out näkemättä, ja kun kyseessä on sen verran hyvä leffa, että se kannattaa kyllä kaikkien nähdä. Leffa oli nytkin uudelleen katsottuna edelleen tosi hyvä, mutta pientä miinusta uudessa huoneessa oli tekstityksen puute (en muistanut) ja se, että leffa oli 16:9. Eka tuollainen leffa siis katsottuna ja olihan se vähän outoa.

Kuvasuhteesta puheenollen, vielä isompi pettymys oli että myös Joker oli tuolla 16:9 kuvasuhteella. Sehän on aikaisemmin ollut vain loistava juttu koska kuva on täyttänyt koko ruudun ilman mustia reunoja, mutta nyt sitten kyseinen leffa meni taas päin vastoin, eli ei niin hyvä. Eihän se nyt sinällään paljoa haitannut, leffa on edelleen todella loistava, mutta toki sitä tälläiset leffat aina haluaisi nähdä mahdollisimman suurelta ruudulta. No, toisaalta positiivista vastaavasti oli edelleen aivan huikea äänimaailma, joka oli parantunut vain entisestään. Nyt voi ensi kertaa oikeasti sanoa, että subbarien päivitys oli loistava juttu ja uudet martyt tuovat tilaan jotain pientä kivaa taas lisää, toki edelleen kuorrutettuna yhdellä enemmän kuin hyvällä SVS:ssällä.

Kivaa kuitenkin oli ja pienenä yllätyksenä oli hyllyssä myös odottamassa varsin tuoreita Ugly Cookieita, ja niistä pitää sanoa, että vastaanotto oli juuri sitä mitä odotin, ensimmäinen kysymys oli että mistä hitosta näitä saa ostaa, ovat nimittäin sen verran maukkaita että menivät hetkessä kaikki! Itseä jaksaa edelleen näissä ihmetyttää se, kuinka ne vielä muutama päivä tilauksen jälkeen ovat kuin suoraan uunista otettuja, vähän jopa vaikea syödä kun taikina on vielä niin tuoretta ja pehmeää.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s