D. Wade – Life Unexpected

Tässä lähikuukausina on tullut katsottua useampikin NBA-pelaajista kertova dokumentaarinen elokuva ja tähän jatkoksi tuli viime viikolla katsottua Dwayne Wadesta kertova pätkä Disney Plussalta. Verrattuna Parkerin, Antenokoumpojen ja muiden vastaavien tasolle tämä leffa ei tällä kertaa oikein millään kyllä päässyt. Okei, leffassa oli paljon kaikkea uutta mistä en ollut kovinkaan tietoinen, mutta toisaalta jotenkin tämä leffa keskittyi tällä kertaa paljon enemmän itse koripallouran ulkopuolisiin asioihin, vaikka toisaalta kyllähän ne selkeästi ovat olleet myös osa sitä. Wade koripalloilullinen ura oli hyvin paljon enemmän itselleni tuttua juttua, mutta siitä olisin ehkä silti toivonut vielä hieman syvempää taustoitusta.

Dokumentti ei myöskään ollut kovinkaan pitkä, joten tavaraa siihen olisi voinut mahtua myös hieman enemmän, mukaan lukien enemmän entisten vastustajien haastatteluja ym. Kuva koko kokonaisuudesta jäi jotenkin herran omaksi tarinaksi, sen sijaan, että tarinassa olisi nostettu jalustalle herran upeat saavutukset tarunhohtoisessa NBA:ssa. Tässä kohdassa on kuitenkin hyvä myös ymmärtää se, että kyseinen pelaaja kovine saavutuksineen ei kuitenkaan ole juuri koskaan ollut millään tavalla oma suosikkipelaaja tai suosikkijoukkueessa, joka varmasti myös vaikuttaa mielipiteeseen. Etenkin oma mielenkiinto meni monen muun mukana siihen, kun tuo ”superjoukkue” kasattiin. Tuolloin itsellä meni maku koko NBA:han.

No mutta kivahan näitä on silti aina katsoa ja oppia jotain uutta. Tällä kertaa ei niin hyvä, mutta mielenkiintoinen kuitenkin, Eli ehdottomasti näitä tarinoita lisää, menee hyvinä välipaloina.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s