Punttikomedia

Jep, tuli sitten käytyä viikonloppuna myös leffateatterissa, enkä todellakaan muista koska viimeksi olisin ihan itse omavalintaisesti käynyt näin pienessä leffasalissa katsomassa yhtään mitään, puhumattakaan siitä että lähdin katsomaan kotimaista leffaa, josta uskoin etukäteen vielä pitävän. Ja kyllä, Punttikomedia todellakin oli hyvä leffa ja parasta suomalaista pitkään aikaan. Jossain on puhuttu ylilyönneistä ja liiallisesta kliseiden viljelystä, ja vaikka usein suomileffoissa tätä nähdäänkin, niin tässä siihen ei kyllä minun mielestä sorruttu. Leffan dialogi oli todella loistavaa ja sisälsi paljon todella hyvää käsikirjoitusta, selkeästi myös tietoa aiheesta. Leffan juoni ja käsikirjoitus oli erittäin hyvää tasoa ja teki koko leffasta nautittavaa viihdettä.

Toisaalta sitten Mikko Töyssy ja Iina Kuustonen olivat leffassa todella loistava ja toimiva parivaljakko. Mikko Töyssy on ollu jo pitkään monessa jutussa kuten Villissä Kortissa todella jäätävän hyvä, mutta myös tässä kokopitkässä leffassa herra otti koko leffan harteilleen ja kantoi sitä todella tyylikkäästi loppuun asti. Iina Kuustoselta tätä toisaalta osasi odottaa vielä varmemmin, ja ihan huikea oli hänenkin roolityönsä. Kovinta tässä leffassa olikin varmasti se, kuinka kovaan kuntoon Kuustonen oli itsensä leffaa varten vetänyt, tietämättä sen enempää lähtötasosta. Eikä kyllä muissakaan osissa olevia voi moittia, vaikka vähän jäivät kaksikon varjoon, niin omissa rooleissaan ihan erinomaista työtä.

On siis pakko myöntää, että pitkästä aikaa tuli oikeasti viihdyttyä Suomalaisen leffan parissa. Punttikomedia oli loistavaa viihdettä pitäen asiankin kuitenkin riittävän vakavana. Voin kyllä lämpimästi suositella, että käykäähän tämä katsomassa kiinnosti sitten puntit ja Bikini Fitness tai ei!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s