Remontin Loppusuora

Remontin alusta on jo jonkin verran aikaa ja aika paljon on sen jälkeen tullut saatua aikaan. Oikeastaan ollaan jo ihan loppusuoralla, mutta toisaalta mitä lähemmäksi loppua mennään, sitä enemmän aikaa alkaa kulua kaikkeen pieneen näpertelyyn joka aina vie aikaa. Tällä hetkellä lista näyttää jotakuinkin siltä, että listoja pitää ostaa ja kiinnittää, takimmaiset akustiikkapanelit on kiinni ja valmiina, mutta kaksi paria eteen vielä on tekemättä ja puuosatkin ostamatta. Kaikki laitteet pitää kalibroida, ja tietysti kaikki alkaa siitä, että subbarit laitetaan kohdilleen. No, tuo onko koko tämän pitkän prosessin ehkä kaikista odotetuin osa. Lisäksi tarvitaan, valokatkaisimet paikoilleen, muutamia johtoja laittaa paikoilleen mm. verhoille ja popparikoneelle, vetää johdot valoille, tai paremminkin niitä ohjaaville infrapunille, ensimmäinen Verkkokaupasta ostama ripustus ei ihan mennyt maaliin. Johdot olivat liian lyhyitä, ja niitä oli käytännössä mahdotonta jatkaa.

Etuseinä kuitenkin on valmis, ja siitä tulikin sitten astetta siistimpi. Päädyin lopulta siihen, että teen Scopen, ja kyllähän se kannatta, skriini on todella näyttävä ja kun siihen vielä heijastaa koko leveydella kuvaa niin näky on aika mahtava. Kankaaksi muodostui lopulta yhdistelmä, jossa pohjalla on musta kaiutin kangas ja päälle Eurokankaan valkoista Spandexia tai mitä ikinä se nimeltään olikaan. Joka tapauksessa pikaisen testauksen jälkeen näyttäisi toimivan aika loistavasti. Sivuseinään jää lopulta musta maali ja päälle valot ja kolme settiä akustiikkaa, kaksi absorvoivaa ja yksi diffusoiva. Valoista itse asiassa on tulossa todella sairaan hienot, mutta ne vaativat vielä ohjaimen, jolla kaikki neljää saa ohjattua kerralla.

Eli kaikenlaista on tullut saatua aikaiseksi ja vielä paljon on edessä. Olen kuitenkin varma, että kaikki on valmiina ensi-iltaan mennessä kun Top Gun postilaatikkoon tipahtaa. Lisää tekstiä kuvien alla.

Tällä hetkellä huone näyttää jotakuinkin tältä.

Sivupaneeli ilman verhoilua, tuohon sitten vielä sivukaiutin päälle.

Martyjä pyörittää jatkossa Behringer NX6000D joka saapui viime viikolla ruotsista.

Huoneen uudelleen kaapeloittamiseen meni sellaiset 97 metriä kaapelia.

Scriinistä tuli nyt kyllä aika magea!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s