Spiderman – No Way Home

Tiesittekö, että blogin kirjoittaminen on hieman kuin liikuntaa? Yhden yksittäisen suorituksen tekeminen on välillä yhtä tuskaa, ja etenkin sen aloittaminen, mutta sitten kun pääsee vauhtiin, niin asia helpottuu ja menee kuin itsestään. Viimeaikoina kun leffoja ei ole niin paljon ehtynyt katsomaan, on myös kirjoittamisesta tullut yhtä tuskaa. Tällä hetkellä leffoja joista on kirjoittamatta, mutta on katsottu on rivissä jo kolme, joten nyt on aika hieman ryhdistäytyä, sillä ihan vielä en ole valmis tätä harrastusta ja blogia myöskään kuoppaamaan.

Ainiin, ja yksi mihin paljon aikaa leffojen sijasta on taas mennyt on joka kesäiseksi muodostunut Remontilla Rahoiksi, eli The Block kausi 2021, jonka sain juuri eilen päätökseen. Se on kuintenkin aina sellainen viidenkymmenen tunnin setti, joten onhan sekin enemmän ja vähemmän pois leffoista.

Onneksi hyllyt ovat kuitenkin olleet täynnä hyviä leffoja odottamassa katsojaansa, joten sen enempää ei ole sitä tarvinnut miettiä, että mitähän sitä katsoisi. Spidermanin uusin versio tuli katsottua tuoreeltaan leffassa, mutta olihan se päivän selvää, että kyseessä leffa, joka pitää myös kotiin hankkia ja tulihan se hankittua heti kun ensimmäinen järkevällä hinnalla käsiin osui. Leffa siis tuli katsottua UHD-levyltä, jonka hankin jokin aikaa sitten CDON.comista. Leffa on aika pitkä, reippaat kaksi ja puoli tuntia, ja pitää tällä kertaa myöntää, että vaikka seurakin oli leffaa katsoessa paras mahdollinen, ei silti koko leffaa meinannut millään pysyä hereillä. Spidermanit ovat jo jonkin aikaa menneet niin paljon yli oman hilseen, että nämä multiuniversumit eivät ihan oikeasti jaksa enää oikein kiinnostaa. Pitäisi ehkä palata enemmänkin katselemaan niitä vanhoja hyviä aikoja, jolloin Spidermankin oli vielä Spiderman eikä Marvelin sekasikiö.

Äänet näissä tietysti ovat aivan viimeisen päälle, mutta edes se ei tällä kertaa pystynyt pitämään hereillä. Jotenkin muutenkin tuntuu että näissä leffoissa äänetkin pyörii vähän paikallaan, mutta uutta ja mullistavaa en ole hetkeen näissä uutuusleffoissa kuullut. Onko se sitten väsymistä leffoihin ylipäätään, vai mitä, mutta jotenkin nyt tarvitsisi jostain hieman uutta virtaa.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s