Equalizer 2

Jokin aikaa sitte tuli katsottua levyltä uudelleen Denzel Washingtonin loistava leffa Equalizer. Ennen kaikkea leffassa äänet ovat aivan loistavaa tasoa, mutta muutenkin leffa oli erittäin hyvä ja viihdyttävä siinä omassa genressään, eli kevyessä toiminnassa. Jopa leffan juonikin oli varsin hyvä tälläiseen leffaan. Valitettavasti näistä ajatuksista vain oikeastaan äänet kuuluu sitten listalle toisessa osassa, joka on ok, mutta ehkä kuitenkin enemmän luokkaa, olisi voinut jättää vaikka tekemättä.

Jotenkin tässä toisessa osassa leffan idea katoaa ja muuttuu ensimmäisestä osasta aika merkittävästi, siitäkin huolimatta, että leffa on kyllä tavallaan ensimmäisen jatkumoa. Siitäkin huolimatta, leffaan juoni tässä on vieläkin pelkistetympi, jopa tylsä. Denzel edelleen eliminoi kaikki vastaantulevat John Wick-tyyppiseen tapaan, mutta koko leffa tuntuu silti tosi irtonaiselta tappamiselta. Leffassa olisi voinut olla paljonkin potentiaalia, mutta kun ei lähde niin ei lähde.

Äänien osalta tämäkin leffa oli hyvin tehty, mutta mitään kovinkaan uutta ei tullut tässäkään. On tämä silti ehdottomasti parempi leffa ääniltä kuin moni muu, mutta ehkäpä leffan huonous itsessään vei hieman terää myös ääniltä. Leffan loppuun oli etenkin ladattu kaikki mahdollinen mitä hyviin ääniin tarvitaan, mutta edes ammuskelu, räjähtelyt ja massiivinen myrsky eivät pelastaneet tätä iltaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s