Thor – Love and Thunder

Sä et ymmärrä, sulla ei oo huumoria ja muuta vastaavaa olen lukenut keskustelupalstoilta kommentteja niille, jotka leffaa haukkuvat, sorry, mutta eipä taas uponnut mullekaan. Leffassa tämä tosiaan tuli katsottua, ja itse tuskin olisin leffaa mennyt katsomaan, jos ilmaista lippua en kaverilta olisi käytettäväksi saanut. Joku jossain arvostelussa mainitsikin, että tämä olisi ollut järjestyksessään jo kolmaskymmenes Marvel leffa, ja jotenkin edelleen tuntuu, että nuo pitäisi olla nähty, että pysyisi edes jotenkin mukana. Puhumattakaan siitä, että minulle tämä oli ensimmäinen Thor-leffa, vaikkakin esim. Racknarockkia on paljon kehuttu.

Alusta lähtien olin hyvin lähellä nukahtaa (tylsyyteen), mutta onneksi leffan äänet sentään pitivät herran jotenkin hereillä. Fiilis myös hieman siitä, että leffan äänet olisivat olleet aavistuksen kovemmalla kuin aikaisemmin kyseisessä salissa, mutta voipi olla vain mutu. Kivalta kuitenkin äänet kuulostivat, ja erittäin aktiivinen leffa myös surroundien ja atmosten osalta, varmasti ihan kiva leffa kotiinkin katsottavaksi (äänien puolesta).

No mutta sitten vähän makeampiin juttuihin, eli ensimmäiset Ugly Cookiet tuli postissa, ja kylläpä olivat muuten maittavia. Keksit oli yksittäisiin muovipakkauksiin pakattuja, ja taatusti tuoreita! Lisää näistä varmasti myöhemmin, mutta Instassa oli aika mielenkiintoinen kisa kun kesti peräti kaksi päivää löytää voittaja, joka arvaisi oikein mikä leffa oli tullut salaperäisessä kuoressa. No, lopulta piti helpottaa niin paljon, että se voitta sieltä löytyi, ja keksit lähtivät voittajalle! Käykäähän tilaamassa tekin, http://www.uglycookie.fi Suosittelen makeasti!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s