Valet

Blogistin elämä on välillä vaikeaa ja välillä aika köyhää. Nyt on tullut ehkä pisin tauko ikinä tämän blogin kirjoittamisessa, mutta ainahan sitä voi koittaa jotenkin selitellä. No ensimmäinen selitys tietysti on se, että koko blogi perustuu siihen, että blogia kirjoitetaan vain silloin kuin katsotaan leffaa. No siitä olen kyllä pitänyt aina kiinni, mutta välillä tämä kirjoittaminen on silti viipynyt, ja tämä Valet leffa tulikin katsottua jo viikko sitten, eli näin pitkään ei kirjoittaminen leffan jälkeen ole ikinä kestänyt. Blogin kirjoittaminen on kuitenkin vähän niin kuin urheilua, mitä vähemmän sitä tekee, sitä suuremmaksi se kynnys aloittaa aina kasvaa. Tässä kuitenkin asiaa aiheesta Valet ja vähän muutakin.

Eli viikonlopulle piti keksiä jotain hiljaista katsottavaa, ja tällä kertaa valinnaksi tuli Disney Plus palvelusta Valet niminen leffa, joka kertoi hotellin parkkeeraajasta, tuli vahingossa koko maailman tuntema poikaystävä. Kyseessä siis romanttinen komedia, leffatyyppi jota en ole pahemmin viime aikoina kyllä kuluttanut, tai siis oikeastaan ollenkaan tämän blogin aikana. Tässäkin leffassa ensinnäkin ajatus oli, että katsotaan nyt hetki, ei ehkä jaksa katsoa loppuun, mutta ei sen sitten niin väliä. Samoin koko leffan ajan vain mietin, että missä vaiheessa lopetan ja menen nukkumaan, mutta jotenkin leffa sitten kuitenkin koko ajan painosti jaksamaan ja hyvähän leffa tämä sitten lopulta oli, ei mitenkään kliseinen ja sata kertaa nähnyt, vaan oikeasti ja aidosti jotain uutta. Hyvä leffa ja hyvä että tuli katsottua.

Millä muulla tätä taukoa sitten voi selittää, no yksi ainakin on se, että jokin aikaa sitten myynnissä ollut leffasohva tuli myytyä. Minuun otti eräs tyyppi yhteyttä toisen myynti-ilmoituksen kautta ja kysyi että onko sohva jo myyty. Kerroin ettei ole tällä hetkellä myynnissä mutta voin kyllä myydä, ja lopulta siitä sitten saatiin kaupatkin tehtyä. No se sitten taas tarkoittaa sitä, että pitkään suunniteltu ja odoteltu uusi leffasohvaprojekti oli valmis alkamaan ja alkoi. Nyt siis on uutta sohvaa väännetty tilalle, ja toivottavasti sen kanssa päästään tänään jo pitkälle, jollei nyt ihan valmiiksi.

Myös leffateatterissa kutkuttelee kovasti uusi Top Gun leffa, mutta sitä ennen pitää ehkä laittaa vielä uudelleen katseluun se vanha, sehän hyllystä löytyy UHD levyltä, onneksi. Yksi uusikin levy tuli taas tilattua, eli vihdoin hyllyä tulee täydentämään myös 4k versio Fury-leffasta, jota odotan muuten aika paljon! Eli nyt takaisin autotalliin, ja siitä sitten leffahuoneeseen uuden sohvan kanssa tai ilman..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s