Seitsemän vankia

Perjantaina piti vaihteeksi taas löytää jotain katsottavaa, jota voi katsella hyvin hiljaisilla äänillä. Paljon on viimeaikoina huoneessa tapahtunut ja nyt piti ennen tätä leffaa roudata vanhat Klipschit takaisin käytävään ja kalibroida huone takaisin normi asetuksiin. Päivän leffa piti kaivaa vaihteeksi Netflixistä, sillä tuon palvelun katsominen on viime aikoina jäänyt todella vähiin. Seitsemän vankia löytyi tällä kertaa kuitenkin varsin nopeasti ja vaikutti mielenkiintoiselta myöhäisillan leffalta.

Seitsemän vankia on Brasilialainen palkittu elokuva, joka valitettavasti ei nyt kyllä tällä kertaa itseäni kovinkaan vakuuttanut. Leffa ei ollut varsinaisesti pitkästyttävä, mutta silti jotenkin hieman hitaan ja tylsän puoleinen. En oikein tiedä oliko tällä leffalla totuuspohjaa, mutta jotenkin uskon, että voisi kyllä hyvin ollakin. Leffan tarina on uskottava, vaikkakin herättää myös paljon kysymyksiä.

Äänien osalta ei luonnollisesti ole nyt paljon kerrottavaa, mutta sen verran nyt kun Klipschejä tuli testailtua takana, niin pitää sanoa, että niin vakuuttunut en nyt kyllä ollut, että heti olisi huoneen seiniä purkamassa ja niitä sinne asentamassa. Joo, kyllä ne varmasti kuulostivat hyvältä, ja toivat ehkä jotain lisääkin, mutta niin suuri ero ei ollut että näin valtavia kaiuttimia alkaisin nyt surroundeina käyttämään, etenkin kun se vaatisi taas yhden kaiuttimen ostamista lisää. Kiva kokeilu, mutta ei nyt ainakaan tällä erää jatkoon, vaan Klipschit ovat edelleen kyllä kaupan.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s