Black Widow

Vielä piti viedä tuhkatkin pesästä ja katsoa samaan syssyyn vielä viimeinen leffa Disney plussasta ja sen tietysti sitten leffa Black Widow. Kyseessä jälleen yksi vuoden puhutuimmista leffoista ja varmasti sellainen joka jossain välissä piti katsoa, mutta toisaalta ei nyt mikään itselleni erityisen odotettu leffa. Maksanut en tästä olisi, mutta ns. ilmaisena leffana ehdottomasti kyllä katsottava leffa. Hieman lisää mielenkiintoa tähän leffaan toi pikku testailut, eli päätin vähän leikkiä Klipschin RP-280F:illä ja testailla, miten ne mahtaisivat toimia surroundeina.

Kyselin tätä asiaa jossain netissä jokin aikaa sitten ja mielipiteet olivat hieman vaihtelevia. Osa sanoi, että anna mennä jos tilaa on, toisen sanoivat että aivan turhan suuret siihen käyttöön. Toisaalta siis miksi ei, mutta parempiakin vaihtoehtoja varmasti on. Pienillä muutoksilla huoneessa näistä saisi varmasti ihan kivat surroundit ja jopa ainakin sivuilta piiloon, mutta toisaalta onko siinä sitten mitään järkeä vs myynti ja rahat esim. DIY Voltteihin. Lisäksi jos tästä tekisi kiinteän ratkaisun, tarvisi sitten taas vastaavasti näitä hankkia taas yksi lisää, olisiko sekään sitten kovinkaan fiksua, tuskin, vaikka myyminen sen jälkeen olisikin varmasti helpompaa. Niin tai näin, pakkohan näitä oli vähän testailla kun ne edelleen tuossa myymättä ovat.

Klipsch RP-280F surroundeina

Eli kaiuttimet kiinni, Diracista nopeat kalibroinnit (vain kolmella pisteellä) ja Black Widow tulille. No kyllähän nuo ihan kivoilta toki kuulostavat, mutta mielestäni en kyllä nyt ainakaan tällä sijoituksella (aavistuksen takaviistossa) huomannut sellaista eroa, että fiilis olisi ehdottomasti plussalla. Toki, tilanne voisi olla aavistuksen eri jos ne olisivat suoraan sivuilla, mutta olisiko ero siltikään niin suuri? Miksi edes asiaa sitten mietin, no syy lähinnä siinä että Atmoksessa surroundeiksi suositellaan suoraan säteileviä surroundeja, kun nyt sivuilla ja takana olevat Klipsch RP-250S:ät ovat bipolit. Enpä silti tässä nyt juurikaan mitään eroa huomannut, ja todellisuudessa nuo 250:set ovat todella laadukkaat kaiuttimet, että niiden pitäminen kyllä kiinnostaa varmasti loppuun asti. Tämä kokeilu siis ei ainakaan vielä jatkoon, mutta empä ole kyllä viritelmiä vielä purkanutkaan.

Itse leffa oli tällä kertaa ihan kivaa katsottavaa, ei millään viimeisen Star Warssin tasoa, mutta toisaalta paljon paljon parempi kuin Shang Chi. Tässä toimintaa riitti, mutta jotenkin leffa kiinnosti paljon enemmän, vaikka tässäkin juonessa olisi vielä kyllä vähän viilattavaa. Itsellä ei ehkä ihan maksimaalinen keskittyminen, ja leffakin tuli aloitettua niin myöhään, että tunnin kohdalla oli vaan pakko antaa periksi ja mennä nukkumaan. Leffa tuli sitten katsottua aamulla loppuun. Aamulla itseasiassa vielä tykkäsinkin leffasta enemmän kuin illalla, riippuiko sekin sitten väsymyksestä vai leffasta mutta hyvä fiilis lopulta jäi. Myös äänien osalta leffa oli erittäin kivaa katsottavaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s