Shang Chi

Yksi varmasti Disney plussan ja ehkä jopa ylipäätään vuoden puhutuimmista leffoista Shang Chi tuli katsottua pari päivää sitten. Edelleen kaikki mitä Disney Plussasta haluan nyt katsoa pitää katsoa tällä viikolla, joten tämänkin leffa tuli nyt ajankohtaiseksi. Satumaista toimintaa ja Atmos äänet, hyvä lähtökohta hyvälle leffaillalle siis, mutta oliko?

No ei sitten kyllä todellakaan ollu. Chang Chi oli todella huono elokuva, eikä kyllä minun mielenkiintoani saanut heräämään missään vaiheessa leffaa. Koko leffan juoni oli jotenkin hyvinkin mielikuvitukseton, eikä leffa oikein missään vaiheessa saanut oikeaa innostumista aikaan. Ylipäätään koko kymmenen renkaan idea ei millään tavalla oikein minulle auennut, vaan supervoimat olisi voinut antaa tyypille ihan muutenkin. Marvelille tyypillistä taistelua leffassa oli ihan riittämiin, mutta toisaalta, koska en varsinaisesti mikään Marvel Fani ole koskaan muutenkaan ollut, niin ehkä se tässäkin oli ymmärrettävää, että ei ihan uponnut.

Sen lisäksi, että leffa ei itseäni oikein saanut vakuuttuneeksi, ei sitten kyllä saanut äänet sen paremmin myöskään. Jotenkin Star Warssin jälkeen koko leffa tuntui todella vaisulta, eikä tämä leffa päässyt kyllä millään edellisen illan Star Wars-juhlan tasolle! Iso iso pettymys vaikka toiveet olivat ennen leffaa korkealle, mutta katsokaa itse ja olkaa erimieltä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s