Star Wars – The Last Jedi

No eipä sitä sitten jaksanut aamua pidemmälle odotella, että toinenkin Star Wars piti laittaa tulille. Liekö aamun väsymystä vai mitä, mutta ei tämä mielestäni nyt kyllä ihan ensimmäisen tasolle millään yltänyt. Leffa oli kohtuu pitkä, lähes kaksi ja puoli tuntia, mutta ehkä enemmänkin tässä häiritsi taas se, että tarinan kerronnasta oli siirrytty pikkaisen liikaa jo räiskimisen puolelle.

No mitä tästä sitten erityisesti puuttui niin kyllä nyt itselleni ainakin Han Solon puuttuminen oli erittäin iso asia, mutta muutenkin jotenkin kaikki hahmojen kehittäminen ja tarinan luonti jäi sen alle, että leffaan oli tuotu huomattavasti enemmän toimintaa ja räiskettä. Leffa perustui enemmän Benin ja Rey väliseen taisteluun eikä niinkään kuljettamaan koko juonta eteenpäin, mikä toki on ihan ok, ja varmasti hyvä siirtymä myös viimeiseen osaan. Viimeisen osan olen nähnyt leffassa, mutta siitä en paljon muista, sikäli siis kiva päästä siihen kiinni seuraavaksi.

Tällä kertaa leffa oli myös Atmos äänillä varustettuna, mutta ihan täysin ei sekään tällä kertaa vakuuttanut. Usein muutenkin sanottu, että hyvä 5.1 leffa Neural:X:n tai Dolby Surroundin kanssa saattaa olla paljon parempi kuin huono Atmos. Enkä siis nyt väitä, että atmos tässä oli huono, mutta ei se nyt kyllä niin kovasti myöskään vakuuttanut. Mitään erityistä ei äänien suhteen tästä jäänyt käteen. Eli ei muuta kuin seuraavaa kohden.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s