Rahapaja – Kausi 5 osa 2

Kummasti on taas uusien kaiuttimien kanssa leffojen ja sarjojen katsominen saanut vauhtia, toisaalta tämä rahapaja tuli kylläkin viimeistä jaksoa lukuunottamatta katsottua tällä kertaa pädiltä. Rahapajan aikaisemmista kausista voit lukea lisää aikaisemmista päivityksistä, mutta lyhykäisyydessään tässä sarjassa lähdettiin käyntiin todella todella loistavalla menolla, sen jälkeen meno hieman laantui ja alkoi jotenkin menemään jopa hieman tylsäksi, mutta onneksi kuitenkin tämä viimeinen kausi, ja etenkin tämä toinen osa taas pelasti kokonaisuuden.

Tämä viimeinen puolikas kausi oli itse asiassa taas sitä alun loistavaa menoa, jossa käänteitä tapahtui liukuhihnalta ja kaiken lisäksi ne kaikki käänteet olivat sarjaa tukevia ja mielenkiintoisia, ei niinkään väkisin väännettyä täytettä niin kuin jossain vaiheessa jo alkoi hieman tuntua. Muutenkin koko kokonaisuus paketoitiin tässä viimeisessä osassa erin omaisesti kokonaisuudeksi.

Koko tämän sarjan parasta antia oli ehdottomasti Professori, ja samoin hänenkin roolihahmonsa palasi loppua kohden taas sille tasolle, jolla se alussa oli. Professori ei ollut ainoastaan roolina loistava, mutta myös Alvaro Morte on roolissa aivan jäätävän hyvä. Tämä sarja menee kyllä aivan parhaisiin sarjoihin mitä on tullut netflixistä koskaan katsottua, ja ihan ansaitusti. Eikä tämä muuten välttämättä jää tähän vaikka niin onkin kerrottu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s