Star Wars – The Force Awakens

Alkuperäiset kolme Star Wars leffaa tuli jossain vaiheessa tuossa jo katsottua, mutta sitten nämä kolme uudempaa kuitenkin jonnekin unohtuivat. Harmi sinällää, että nämä kuitenkin itselleni niitä ns. leffasta tuttuja, ja ainakin jolloin tavalla vähän alkuperäisiä kiinnostavampia noin niin kuin lähtökohtaisesti. Niin, turha sitä kai on kierrellä, mutta äänistähän tässä siis tietysti paljon kyse.

Tämä kohtaus kuulosti aivan uskomattoman hyvältä.

Tässä ekassa osassa eli The Force Awakenssissa vuodelta 2015 Atmos ääniä ei tainnut aivan vielä löytyä, tai ainakaan tästä Disney Plus palvelun leffasta niitä ei löydy, vaan 5.1 äänillä mentiin. Silti, äänien puolesta leffa oli erittäin miellyttävää kuunneltavaa. Elokuvan ehdottomana suosikkikohtana noin 50 minuutin kohdalla oleva kohtaus, jossa uudet Elusivet todellakin osoittivat syyn miksi ne ovat ehdottomasti hyvä päivitys vanhoihin Klipscheinin verrattuna. Elokuvamaisuus ja tilantuntu tuossa kohtauksessa oli jotain hyvin erilaista mihin olen tottunut. Muutakin hyvää leffassa oli, ehdottomasti kivaa kuunneltavaa.

Itse leffaan liittyen olin jopa positiivisesti erittäin yllättynyt, sillä oikeasti tykkäsin tästä leffasta jopa yllättävän paljon. Leffan juoni oli tällä kertaa alusta lähtien varsin mielenkiintoinen ja eteenpäin menevä. Hahmot olivat itselleni jo varsin tuttuja toisin kuin aikaisemmin kuin näitä on nähnyt. Ensimmäinen osa muutenkin oli erittäin hyvä aloitus saagalle, ja seuraavaa kahta osaa todellakin odottaa nyt aika paljon. Disney Plus kahden euron tilausta olisi vielä viikon verran jäljellä, ehtisiköhän nämä jopa ennen sitä kaikki katsomaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s