Frozen 2

Eilen oli vuorossa taas hieman leffaa muksujen kanssa, ja tällä kertaa leffaa etsittiin hieman pidempään. Yhtenä isona syynä tähän oli se, että yllättäen esim. uutta Mulan leffaa ei löytynyt Disney Plus sovelluksesta lainkaan suomipuheella. Pari muutakin leffaa piti tsekata läpi, mutta esim Free Willy leffaan suomipuhetta ei ole saatu vieläkään, vaikka asetukset jopa sellaista väittää. Free Willy on ehdottomasti yksi niitä oman nuoruuden leffoja, jonka haluaisin lapsille esitellä.

Lopulta sitten päädyimme Frozen kaksi leffaan, jonka muksut olivat ennen nähneet, mutta itselläni edelleen katsomatta. Totuuden nimissä taitaa itseasiassa olla edelleen myös ensimmäinenkin näkemättä, mutta eipä siinä, en nyt koe että mitään olen menettänyt, vaikka nämä luonnollisesti ns. isoja leffoja ovatkin. Ja siitä puheenollen siis, vaikka leffa oli ihan kiva katsoa, niin ei tästä mitään suosikkiani animoitujen leffojen osalta tullut. Leffan juonessa ei ollut mitään sellaista, jota ei ehkä olisi osannut arvata tai mikä olisi yllättänyt. Elsan hahmo luonnollisesti kiehtoo pieniä tyttöjä suuresti, mutta itselleni hänestä ei tullut suosikkia.

Äänien osalta leffa oli hyvä, ihan niin kuin animaatiot niin usein ovat. Uusin kaiuttimien laatu vakuuttaa tämänkin jälkeen erittäin paljon, ja kun vanhemmalta lapselta leffan jälkeen kysyin, että miltä uudet kaiuttimet kuulostivat, hän ei osannut vastaustaan sen paremmin eritellä, mutta sanoi kuitenkin että paremmilta kuin ennen. Toki itselle pieni harmitus tälläkin kertaa oli se, että alkuperäinen raita on Atmos, mutta tässä luonnollisesti ja valitettavasti taas vain 5.1 äänet suomipuheella.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s