Dyyni

Monelle ehkä jopa vuoden odotetuin elokuva, itsellenikin toki kovin odotettu, vaikka leffaa en siis kuitenkaan missään vaiheessa elokuviin asti mennyt katsomaan, siihenkin ehkä toki syynsä. Kyseessä siis leffa nimeltä dyyni, joka ilmeistyi leffa teatteriinkin vasta hetki sitten, mutta nyt siis tuo leffa löytyy jo myös HBO-Max palvelusta, ja sieltä se tuli tällä kertaa katsottuakin.

Vaikka tiesin jo etukäteen, että leffa ei välttämättä tuli olemaan mikään oma suosikkileffa, niin siitäkin huolimatta odotukset leffan näkemiseen olivat korkealla. Sen vuoksi ehkä myös pettymys leffan suhteen oli aika suuri. Tämä leffa ei nyt vaan missään vaiheessa oikein lähtenyt käyntiin, enkä oikein saanut missään vaiheessa leffasta kunnon otetta. Leffassa oli koko ajan pikkaisen sellainen fiilis, että koko leffa oli vain ensimmäinen osa jatko-osalle, mikä ei aina ole hyvä asia, sillä se saattaa helposti viedä terän yksittäisestä elokuvasta. Tuolloin vaaditaan myös että leffasta tulee fiilis, että seuraava osa on pakko nähdä, tästä ei tullut oikein edes sellaista fiilistä. Pakko myös ikävä kyllä myöntää, että nukahtaminen leffan aikana oli taas aika lähellä, kertoo ehkä tarpeeksi omasta fiiliksestä leffan suhteen.

Leffa oli äänien puolesta ihan ok materiaalia, mutta ei missään tapauksessa mikään wow kokemus niidenkään osalta. Kyllä leffassa oli joitain hyviäkin kohtia, mutta olisi hyvin voinut odottaa myös jotain paljon parempaa. Bassoa ajoittain oli aika kivasti, mutta muuten leffa ei sitten kuitenkaan ollut ihan niin hyvä kuin ehkä odotin. Joka tapauksessa leffa oli kuitenkin nähtävä, ja kun seurakin oli priimaa niin kyllähän tästäkin ihan kiva leffailta tuli. Seuraavaa osaa en mitenkään odota, enkä usko, että tähän leffaan uudelleen palaan. Kannattaa kuitenkin katsoa ja tehdä omat johtopäätökset.

Mutta sitten vielä loppuun hieman iloisempia uutisia, nimittäin DIY Soundgroupin Elusive 1099 kaiuttimet ovat jo Suomessa. Laiva puretaan huomenna Helsingissä ja sitten vaan odotellaan ilmoitusta, että tuotteet voi noutaa. Voitte olla aivan varmoja, että projektin seuraava osa, eli rakentaminen alkaa aikalailla välittömästi ja nämä todellakin halutaan huoneeseen mahdollisimman nopeasti. Sitten saadaan blogiinkin taas vähän muutakin luettavaa kuin leffa-arvioita. Stay tuned!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s