Reminiscence

Maanantai ilta ja leffan pariin. Viimeaikaisten kokemusten perusteella ensimmäisenä suunta kohti HBO-max palvelua ja yllättäen sieltä lyötyi tälläkin kertaa varsin mielenkiintoista katsottavaa. Valinta tänään osui leffaan nimeltä Reminiscence, josta tuli jollain tapaa mieleen Christopher Nolanin Inception leffa, jossa siinäkin liikuttii vähän vastaavalla tavalla unien, muistien ja alitajunnan ihmeellisessä maailmassa.

Leffa oli ehdottomasti hyvä, mutta toisaalta sen tajuamiseen meni aikaa enemmän kuin ehkä toivoin tai odotin. Ei sinällään, että leffa olisi mitenkään lähtenyt hitaasti liikkeelle, ehkä jopa päin vastoin, leffa oli alusta lähtien erittäin mielenkiintoinen ja eteni kyllä erittäin hyvin alusta lähtien. Jokin siinä nyt vaan silti meni alussa hieman käsijarru päällä. En osaa oikein selittää, mutta joka tapauksessa lopussa aloin oikeasti tuntea, että kokonaisuus vaan oli sitten kuitenkin erittäin hyvä ja mielenkiintoinen.

HBO-Max palvelun äänistä olen jonkin verran puhunut ja puhun nyt vähän lisää. Olen myös joskus puhunut siitä, kuinka kivalta kuulostaa matala miesääni elokuvan kertojana. Tässä mentiin jälleen todella kovalla tasolla sen suhteen ja tykkäsin aivan mielettömästi. En malta millään edelleenkään odottaa, että jonain päivänä ne Elusivet sieltä jenkeistä ehtivät perille, ja pääsee niiden kanssa testailemaan. Jos Klipschit kuulostavat jo näin hyvältä, niin mitähän kaikkea sieltä on vielä tulossa. Joka tapauksessa, tässä voisi olla yksi hyvä leffa niiden ensi testailuun.

Leffan äänet olivat alkuun varsin ok, mutta kyllä se vaan taas vaati sen että desibelejä käänsi hieman ylemmäksi, että leffa oikeasti pääsi oikeuksiinsa. Loppuleffa olikin sitten aivan erimaailmasta, ja äänet oikeasti alkoivat kuulostaa paljon paremmilta. HBO-Max nyt vaan vaatii hieman enemmän volyymiä kuin muut, mutta siihen pitää vaan nyt tottua, se ei ole ehkä vika vaan ominaisuus. Kivat äänet, ei top-listalle, mutta ehdottomasti leffan nimi muistiin kun Elusivet ovat valmiit.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s