Night Teeth

Eilen tuli katsottua Netflixistä Night Teeth niminen toiminta-vamppyrileffa, joka oli omalla tavallaan leffa, jollaista ei ole tullut katsottua pitkään aikaan. Leffan esittelystä ei varsinaisesti käynyt ilmi, että kyseessä olisi vamppyyri leffa, tai ainakaan en sitä esittelyä ihan niin tarkaan ollut katsonut. No, mutta siitä huolimatta, kun tuo asia jossain vaiheessa leffaa paljastui, en ollut siitä kovinkaan pettynyt, vaan leffa oli kyllä tehty aika hyvällä maulla ja oli itse asiassa varsin mielenkiintoinen.

Tykkäsin siis kyllä leffasta ja ennen kaikkea äänien osalta leffa oli kyllä ihan kivaa katsottavaa. Oma keskittyminen oli sattuneista syistä välillä vähän vaikeaa taas tänään, mutta ei voi kyllä valittaa. Leffan äänet olivat tällä kertaa erittäin dynaamisia, ja hyvällä tavalla ääntä riitti läpi elokuvan. Leffa oli myös Atmos, mikä tietysti oli kiva juttu, etenkin kun Netflixin äänet vihdoinkin toimivat kunnolla ilman temppuilua.

Palataan kuitenkin vielä hetkeksi siihen leffaan. Eli silti, että kyse oli vamppyyreistä, eli genrestä joka ei itelle ole koskaan ollut se suosikki, niin silti tämä leffa oli sen verran kivasti tehty ja laadukas, että upposi kyllä hyvin jopa minulle. Leffan juoni oli hyvä, mutta aavistuksen haastava etenkin tänään, meni hetki saada ideasta kiinni. Ehdottomasti kuitenkin suositeltava leffa etenkin toiminnan ystäväville!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s