Ted Lasso kausi 2

Tässä on viime päivät mennyt taas enemmän sarjojen kuin leffojen parissa, ja tänään yksi sellainen tuli taas päätökseen. Ted Lasson ensimmäinen kausi oli täydellinen napakymppi, ja etenkin urheilun parissa toimiville tai urheilusta ymmärtäville sarjassa oli antia enemmän kuin ikinä osasi komediasarjasta odottaa. Muutenkin huumori tuossa osassa oli pelkkää timanttia, ja sarjan aikana sai useasti nauraa ihan huolela. Odotukset siis tämän jälkeen toiselle kaudelle olivat todella valtavat, mutta miten sitten kävikään?

No kyllähän Ted Lasso edelleen on priima sarja, ja voin sitä hyvällä omalla tunnolla kaikille suositella. Aivan ensimmäisen osan tasolle tällä kertaa ei kuitenkaan päästy, ja siihen on ihan selkästi muutama syy. Kauden alku oli jotenkin kovin laimea, hieman meni tällä kertaa aikaa ihmettelyyn ja kausi ei oikein päässyt kunnolla liikkeelle. Sitten parin ensimmäisen osan jälkeen alkoi sarja olla taas enemmän tuttua Ted Lassoa, futista, loistavaa huumoria ja kivaa draamaa. Mutta se jalkapallo. Mihin tässä kaudessa oli unohdettu se jälkapallo, ja miksi tästä oli tehty jotakuinkin täysin ihmissuhdedraama. Joo, ihan kiva oli näinkin, mutta ehdottomasti kaipasin nimen omaan sitä ensimmäisen kauden loistavaa futis ja valmennussisältöä, tässä sitä ei juurikaan ollut tai se ei ollut niin hyvää.

Jakson keskivaiheilla tämä kausi oli ehdottomasti parhaimmillaan ja silloin muutamassa kohdassa sai nauraa aivan huolella. Sitten tuli jakso yhdeksän, josta en taas ymmärtänyt yhtään. Miksi? Luulin että Beard oli unessa tai jotain, täysin sarjaan kuulumaton jakso, joka nyt itselleni ei kyllä uponnut yhtään. Loppu sitten ok, mutta edelleen, mihin hukkui se jalkapallo?? No, kolmas kausi tulossa, ja siinä ilmeisesti hankittuna lisenssi kaikkien seurojen nimiin, joten ehkä silloin palaa myös jalkapallo!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s