Godzilla vs Kong

Tänään olikin sitten varsin mielenkiintoinen kohtaaminen ruudulla, enkä puhu nyt vain Godzillasta ja Kongista, vaan enemmänkin siitä, että twitterissä vastaan tuli eilen sattumalta uutinen siitä, että suomessa oli aloittanut uusi striimauspalvelu HBO-Max, joka siis tulee korvaamaan HBO-nordic kanavan, jonka koetilauksen olen itsekin joskus ottanut ja siitä kirjoittanutkin täällä. Lähinnä tuli tuosta mieleen tarjonnan puuten ja surkea kuvanlaatu Game of Thrones sarjassa. Tuo kokeilu jäi siis silloin siihen, ja nyt oli aika palata tuon tuotteen parannetun version pariin.

Pari sanaa kuitenkin tuosta, ensinnäkin tarjous alle viisi euroa kuussa oli ehdottomasti syy tuon hankintaan, en sitä kiellä. Tuo twitter ”mainos” muuten liittyi siihen, että tuon tarjouksen saa vain uudet asiakkaat, ja vanhat jäivät nuoremana näppejään kivalla kahden euron alennuksella, josta hintaa jää vanhoillekin asikkaille kahdeksisen euroa. Tuo ero saattaa olla monelle iso, ja varmaan olisi tällä hetkellä ollut myös itselle, mutta tuo alle 5 euroa kk kyllä houkutteli, käytännössä se tarkoittaa yhden Itunes leffan vuokrausta kuussa. Tuo ei kuitenkaan ollut se ainoa syy, tai oli, koska vasta sen jälkeen menin palveluun sisään, mutta todella todella ilolla katsoin a. palvelun tarjontaa, b, sitä että siellä kaikissa mainstream leffoissa näytti olevan hyvä kuvanlaatu ja atmos! Yksi hyvä esimerkki tästä siis Godzilla vs Kong, joka tänään piti heti laittaa Atmos äänillä tulille.

Ja sitten, ajatuksia tästä. No ensinnäkin leffana tämä ei ollut sen kummallisempi kuin sarjan aikaisemmat, todella kovat ja jykevät äänet ja paljon päätöntä toimintaa, mutta valitettavasti elokuvana tämäkään ei minulle muuta hirveästi antanut. Äänien osalta leffa oli hyvä ja siinä oli paljon tekemistä subbarille ja toki myös kaikille muille kanaville, mutta mutta mutta.. Ensinnäkin volyymiä sai kääntää aika paljon, joka sinällään ei ole ongelma kun sen tietää. Mutta jotenkin aavistuksen kyllä dynamiikasta jotain tänään puuttui, ehkä se oli juuri se. levyn ja striimin ero. Leffa pitäisi nyt ehdottomasti nähdä levyltä, mutta sitä nyt ei valitettavasti kyllä hyllystä löydy, enkä tiedä aionko enää edes ostaa, ehkä jää välistä. Lähellä se kuitenkin jo muutama viikko sitten oli facebookissa, mutta myöhästyin aavistuksen. Tosin, se toinenkin mikä silloin piti hankkia eli Wonder Woman löytyy myös HBO:sta.

Muuta tulipa tämäkin nyt nähtyä, ja HBO:n testaus jatkuu. Kuvanlaatu oli hyvä ja äänet kyllä nautittavat, joten hyvä lähtö tälle palvelulle. Saapa nähdä kauanko sieltä löytyy uutta katsottavaa. P.S. tänään meni jälleen Netflixin 15 euron lasku, pitää tosissaan miettiä, että kauanko tuo on tuon arvoinen, mutta palvelut alkaa olla kaikki hieman eri hinnoissa, vaikka netflixin sisältö ehkä vielä onkin hieman noita edellä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s