Suicide Squad

Jos sitä haluaa katsoa jotain täysin päätöntä, missä ei ole kirjaimellisesti yhtään mitään järkeä, niin mitä sitä katsoisi? No ainakin Suicide Squad vastaa tähän huutoon täydellisesti, näissä leffoissa kun ei vaan yksinkertaisesti ole mitään järjen häivää, mutta hyvänä viihteenä nämä kuitenkin kyllä toimivat. Tällä kertaa vuorossa oli uusin, eli tänä vuonna ja ilmeisesti vieläkin leffateattereissa pyörivä toinen osa.

Jo leffan alku oli hyvin hämmentävä, ja muutenkaan meno ei siitä paljon muuttunut. Lähinnä tässä leffassa olisi vaan voinut miettiä, että kuinka monella tavalla ihmisen saa tapettua, ja siis ennen kaikkia tavalla, jotka eivät ole tästä maailmasta ja normaalille ihmiselle edes madollista. Koko leffan ajan vaan lähinnä mietin, että millainen ihminen oikeasti tälläisiä kirjoittaa. Mutta, kun ottaa nämä älyttömyydet pois laskuista, niin kyllähän tämä ihan hyvästä viihteestä menee ja loistavaa aivot narikkaan materiaalia.

Tämän lisäksi toki pitää myös muistaa, että oleellinen syy katsoa näitä hölmöjä leffoja on äänet, jotka tässäkin olivat taas varsin mallikkaat. Edelleeen tämäkin leffa löytyi uudesta HBO-Max palvelusta, ja havainnot aika pitkälle samanlaiset kuin edellisessä. Äänet olivat erittäin hyvät, volyymia vaatii hieman enemmän kuin muutamassa muussa äänilähteessä, mutta kivat äänet joka tapauksessa, ja dynamiikkaakin tästä löytyi ihan kivasti. Kunnon räminää ja pauketta, unohtamatta kaikkia sivuilta, takaa ja katosta tulevaa tila-ääntä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s