Wrath of Man

Eilen oli taas sellainen fiilis että piti katsoa jotain laadukasta toimintaa ja aika usein se tarkoittaa että pitää suunnata kohti Itunesia ja vuokrahyllyä. No, sinne tuli suunnattua tälläkin kertaa ja kyllähän sieltä mielenkiintoinen leffa sitten löytyikin taas. Leffana tällä kertaa Wrath of Man niminen leffa, jota tähdittää Jason Statham. Tähdistä puheenollen ihan viittä tähteä tälle leffalle ei kuitenkaan tällä kertaa ole täältä suunnalta tulossa, vaikka ihan hyvä leffa olikin. Ja tähän syynä nimenomaan nuo leffan tähdet.

Statham oli tälläkin kertaa hyvässä ja pahassa Statham. Jotenkin alkaa jo tuntumaan siltä, että miehellä on jotakuinkin yksi rooli ja yksi ilme, sitä oli tämäkin leffa taas täynnä. En oikein tiedän miten tämä rooli esimerkiksi eroaa herran roolista Fast and the Furious tai Hobbs and Shaw leffoista, mielestäni ei juurikaan. Enkä sano tätä vain pahalla, vaan kyllähän herra hommansa osaa ja silloin kun tälläistä leffaa haluaa katsoa niin kyllähän sen tietää mitä saa. Valitettavasti loppu kaarti ei tässä ollutkaan sitten kovinkaan vakuuttava, ja asia josta olen aikaisemmin puhunut sai jälleen karvat nousemaan pystyy.

Leffan dialogi oli todella virkamieskieltä, ja sen vuoksi leffa kuulosti kuin halvalta brittileffalta, jossa puhutaan kirjakieltä, noudatetaan käsikirjoituksen dialogia kuin raamattua ja näyttelijätyöstä tulee samalla todella kankeaa, luonnotonta ja epäuskottavaa. Ennen kaikkea tuo uskottavuus oli tänään todella koetuksella. Pahimpana esimerkkinä tästä kapulakielestä oli Holt McCallany, josta en nyt vaan tykännyt.

Äänien osalta leffa oli ihan hyvä, ja vaikka ei nyt missään tapauksessa mitään demomateriaalia ollutkaan. Muutamia kivoja kohtia, mutta etenkin taka-kanavista ei tällä kertaa mitään eritystä saanut irti. Bassot olivat ok, mutta niistäkään ei mitään erityistä jäänyt mieleen, joka tapauksessa ihan hyvin leffaan sopiva ääniraita ja teki kokonaisuudesta hyvän. Leffa parani muutenkin loppua kohden koko ajan ja juonen osalta leffassa ei kyllä muutenkaan ollut mitään valitettavaa. Hyvä leffa.

Pitää loppuun taas päivitellä parilla sanalla vähän muitakin juttuja, ensinnäkin tuli ajankuluksi tultua vierailtua vaihteeksi taas myös Tigerissä, ja sieltä löytyikin aivan mielettömän hienoa rekvisiittaa teatteriin, tietäjät tietää, eli ne jotka blogia seuraa tietää että irtokarkit maistuu Leffafriikille välillä vähän liiankin hyvin, joten pitäähän sitä oma irtokarkkihylly löytyä omastakin huoneesta. Onhan tuo nyt upea! P.S. Kaiuttimet ovat saapuneet satamaan Ranskassa, joten lähenee lähenee!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s