Bac Nord

No, tämä päivitys tulee nyt vähän myöhässä, mutta tämä leffa tuli katsottua jo paripäivää sitten, päivittäminen vain on jäänyt, mutta kirjaillaan tästäkin nyt muutama sana. Leffa siis Bac Nord, joka on ransalainen tositapahtuumiin ainakin löyhästi perustuva elokuva. Leffa oli ranskalainen, mitä se nyt sitten ikinä lukijalle kertookaan, mutta jotenkin itselleni hyvin tyypillinen ranskalainen, jossa puolin ja toisin vähän kukkoillaan ja ammuskellaan, mutta fiilis on kuitenkin jollain tapaa mustan ja rennon välimaastossa.

Leffa oli ehdottomasti luokka ihan hyvä, ei mikään klassikko mutta ehdottomasti katsottava. Näyttelijät suoriutuivat tästä varsin hyvin ja mikään rooli ei varsinaisesti jäänyt ärsyttämään. Leffa juoni tositarinaan perustuvat oli toki hyvä, mutta ei nyt ehkä kuitenkaan mitään sinällään kovin yllättävää. Ei ole kovinkaan yllättävää, että poliiseilla etenkin tietyissä maissa on välillä tarve päästä vähän pätemään, ja kun halutaan päteä, se yleensä tarkoittaa ongelmia.

Mutta summa summarum, ihan katsottava leffa, ja hyvää toimintaviihdettä iltaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s