SAS: Rise of the Black Swan

Kuten taisin tuossa edellisessä päivityksessä mainitakin, niin Netflixiin oli tullut kerralla useampikin mielenkiintoinen leffa ja yksi niistä oli ehdottomasti SAS: RIse of the Black Swan. Jotenkin ehkä taas sellaista perusvarmaa tavaraa, joka voi olla hyvää tai huonoa, mutta usein kuitenkin varsin katsottavaa ja omaan genre-makuun hyvin uppoavaa. Tällä kertaa leffa oli myös varsin hyvä, ei mitään maatamullistavaa, mutta jonkin verran kuitenkin hyvin juonenkäänteitä ja ennen kaikkea se, että jonkinlainen juoni leffassa ehdottomasti kyllä oli.

Leffa piti sisällään paljon hyvää toimintaa, joka oli perusteltua, ei mitään turhaa tappamista, vaikka sitäkin leffassa toki riitti. Leffa piti hyvin silmät kiinni ruudussa ja ennen kaikkea tässäkin leffassa on taas todettava, että kokonaisuus vaikutti varsin laadukkaalta, etenkin näyttelijäkaarti oli tässäkin leffassa erittäin laadukasta ja hyvin roolitettua. Etenkin Tom Wilkinson on oli taas enemmän kuin mies paikallaan, vaikka se vähän turhan ajoissa joutuikin kuvista poistumaan. Eikä sinällään mitään valitettavaa ollut myöskään Garce Lewisia näytelleen Ryby Rosen suorituksessa.

Leffa äänet tässäkin olivat Atmosta, ja ennen kaikkea olen hyvin iloinen siitä, että Netflix on vihdoin saanut tuon ongelman korjattua, mikä ikinä siinä syynä taustalla sitten olikaan. Nyt joka tapauksessa Atmos äänet toimii, ja kivaltahan tämän leffa ehdottomasti kuulosti. Kokonaisuutena siis varsin hyvä ja mielenkiintoinen leffa, jota voi ehdottomasti kyllä suositella katselemaan pahimpaan toiminnan puutteeseen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s