Sweet Girl

Tänään kerkesi taas vaihteeksi leffojen pariin ja leffaksi tällä kertaa valikoitui Netflixistä Sweet Girl-niminen leffa. Harvinaista kyllä tällä kertaa katsottavaa olisi ollut enemmänkin, siis sellaista joka ihan oikeasti kiinnosti, mutta tämä tuli valittua nyt, ja seuraava sitten myöhemmin. Eikä sinällään huono valinta lainkaan, leffa itse asiassa oli todella hyvä, ja sai loppunsa ansiosta erityisen hyvälle tuulelle, siis lähinnä sen hyvyyden vuoksi. Leffa oli arvoituksellinen, mutta loppu todellakin yllätti.

Sweet girl oli vaihteeksi taas leffa, jossa jotakuinkin kaikki oli kohdallaa, vaikka suoraan tämä leffa ei kuitenkaan top-listalle päädy. Leffassa näyttelijät onnistuivat erittäin hyvin, ja muuten harvoin ainakin itse näkemäni See tähti Jason Momoa Ray Cooperin roolissa oli jopa yllättävän hyvä. Samaa pitää kyllä toki sanoa myös Isabela Mercedin roolityötä Rachelina, todella todella vakuuttavaa ja hyvää työtä läpi leffan, vaikka hänenkin kohdalla todellinen hyvyys nousi esiin lopussa. Muukin kaarti oli hyvin roolitettua ja antoi taas leffasta vakuuttavan fiiliksen.

Äänien osalta leffa oli Atmos ja varsin hyvä sellainen. Ei nyt mitään ihan ääretöntä huippua, mutta se johtui ehkä sitten kuitenkin enemmän itse leffasta kuin äänistä. Mutta kyllä leffaan mahtui paljon hyvääkin äänien puolesta. Kokonaisuutena äänet tukivat leffaa hyvin, ja jälleen kerran Momoan puheääni kuulosti keskeltä oikein kivalta. Muutenkin leffa oli todella näyttävä, hyvä juoni ja kokonaisuuten erittäin viihdyttävä, joten ehkä tämä vielä sinne top-listallekin asti voisi vaikka päätyä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s