Awake

Eiliseen iltaan mahtui Netflixin leffa Awake. Jollain tapaa tämä leffa on kiinnostanut katsoa, mutta täytyy sanoa, että vaikka idea tavallaan oli selvä, niin kuitenkaan en introssa oikein päässyt kärrylle mikä elokuvan varsinainen pointti on. Ja valitettavasti leffan katsoneena hämmennys on vieläkin suurempi, minulla ei edelleenkään ole hajua mikä tämän leffan idea tai tarkoitus oli. Joo, toisaalta jahdattiin jotain lääkettä, tai sitten ei kuitenkaan jahdattu lääkettä vaan yritettiin päästä turvaan, tai siis pysyä hengissä, tai siis järjissään jne jne. Todella todella sekava leffa, jossa joku oli saanut idean että tehdään leffa siitä että mitä tapahtuu jos ihmiset eivät saa nukkua tai nukuttua.

Nyt kuitenkin syyt tähän tapahtuneeseen jäivät epäselviksi kuin meteoriitti Se mieletön remppa-leffassa, eikä niitä seurauksiakaan minun mielestä kuvattu oikein kovinkaan hyvin. Joo, ihmiset sekoaa, mutta päätöntä ampumistä lukuunottamatta mitään ihmeempää tässä leffassa ei seurauksista esitetty. Leffa siis jätti paljon mietittävää, en tiedä oliko se sen tarkoitus, mutta näin ainakin minulla kävi.

Leffa oli muuten myös atmos, ja siinäkään mitään erityisen ihmeellistä ei tällä kertaa ollut. Muutama ihan kiva kohta, jossa etenkin takakanavia käytettiin hyvin, mutta ei muuten mitään erityisen mieleenpainuvaa, jos ei sitten lasketa sitä, että tämä oli toinen Netflixin Atmos-leffa putkeen jossa äänet toimivat ilman ongelmia. Se sentään on jo jotain! Ja kun äänistä puhutaan, niin pieni päivitys vielä ameriikan maalta. Kaiuttimet on pakattu konttiin, ja nyt 5-6 viikon merimatka voi alkaa. Toivottavasti mikään laiva ei nyt sössi sitten itseään poikittain mihinkään kanavaan, ja saadaan kaiuttimet syyslomaan mennessä kotiin. Sen sitten tietää mitä sitä syyslomalla tekisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s