Sininen Ihme

Eilen illalla pääsin taas vaihteeksi hyvin mielenkiintoisen tositarinan pariin, ja jälleen itselleni aivan tuntematon tarina, joka tässä tapauksessa ei kyllä myöskään yhtään yllätä. Leffan nimi on Sininen Ihme, ja todellakin kertoo jonkinlaisesta ihmeestä, mutta eihän tämä olisi tositarina, jos se ei olisi aivan uskomaton.

Jimmy Gonzales on Omar, paikallisen orpokodin johtaja, jonka yritys muutenkin vaikeassa tilanteessa pitää orpokoti pystyssä saa kovan kolauksen kun myrsky iskee kylään ja koko orpokoti joutuu veden varaan. Omarilla on paljon velkaa ja pankki kolkuttelee ovelle, tilanne on toivoton. Silloin kuitenkin sattuma iskee peliin ja Omar orpolapsineen osallistuu suureen kalastuskisaan, jonka suurilla palkintorahoilla on mahdollista pelastaa koko orpokoti. Se kuitenkin vaatii sen, että yhteistyö erittäin hankalan kalastajalegenda Dennis Quaidin esittämän Captain Waden kanssa saadaan toimimaan.

Taitaa olla aivan turha tässä kohtaa mainita, mutta juoni tässäkin tositarinassa toimii hyvin, lisäksi kun roolit on saatu kuntoon niin leffa muodostuukin todella mielenkiintoiseksi ja mukavaksi leffaksi seurata. Captain Wade on hyvin uskottava, vaikkakin juuri niin ärsyttävä kuin pitääkin. No, mutta kyllähän siinä vanha merikarhukin taas alkaa pikku hiljaa lämmetä, mitä muutakaan voisi fiksujen nuorten seurassa tapahtua. Vaikka tarina ei ole sen enempää tunnettu, niin onneksi sentään leffoissa näitä tuodaan esiin ja nostetaan esille ympäri maailmaa. When there is a will, there is a way!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s