Beckett

Netflixissä on jo jonkin aikaa kummitellut leffa nimeltä Beckett. On ollut selvää, että leffa pitää katsoa, mutta se on vain odottanut aikaansa, nyt sille tuli sopiva väli. Jos viime päivityksessä hehkutin vuolaasti Anthony Hopkinsia, niin tänään taas vuorossa oli toinen suuri suosikkini John David Washington. Hänen leffoistaan nousee tietysti ensimmäisenä aina esiin Tenet, mutta Washingotonin leffoja on nyt tullut nähtyä aika monta muutakin, osa sattumalta, osa tarkoituksella.

Tästä leffasta jäi hieman kaksijakoiset fiilikset. Toisaalta Washington on todella todella hyvä, mutta toisaalta mielestäni hänen roolinsa ei ehkä aivan vakuuta. En tiedä olisinko tuohon rooliin kaivannut ketään muutakaan, mutta jotenkin tuosta sankarista kaikkine saavutuksineen jäi hieman reppana fiilis, joka ei oikein taas osu Washingtonin itsevarmaan olemukseen kaikissa muissa leffoissa joita nyt olen nähnyt. Kun tähän vielä lisätään se, että leffa muutenkin oli aavistuksen sekava ja varmaankin tavallaan hyvästä juonestaan silti ohueksi jäänyt, niin ei tästä nyt ihan parasta fiilistä jäänyt.

En oikein osaa sanoa mitä varsinaisesti olisin kaivannut lisää tai erilaista, jostain syystä tämä leffa ei nyt vaan lähtenyt lentoo, vaikka siinä paljon hyviä aineksia olikin. Ehkä juuri tuo sekavuus oli se suurin kompastuskivi. Katsokaa siis itse, en pysty aivan suoraan kyllä suosittelemaankaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s