Virtuoso

Haluatko katso hyvä leffan, etsi nimellä Anthony Hopkins ja voit olla aika varma, että sellaisen saat. Olen tätä hehkuttanut ennenkin, mutta hehkutan silti taas. Ja toki edelleen leffat ovat aina mielipidekysymys, mutta siitäkin huolimatta, kyllä itselleni Anthony Hopkinsin leffat vaan uppoaa joka ikinen kerta, ja vaikka tässäkin leffassa Hopkinsin rooli ei ollut varsinainen päärooli, niin kyllähän mies leffan tasoa nosti taas todella korkealle. Eikä sinällään, eipä ollut muutenkin näyttelijöissä mitään valittamista, etenkin Anson Mount ja Abbie Cornish olivat todella todella hyviä ja nautin leffasta joka hetken. Tämä oli taas yksi niitä leffoja kun leffan aikana piti katsoa jostain syystä puhelinta esim. ottaakseen kuvan, niin käytännössä leffa piti laittaa pauselle ettei jäänyt mistään paitsi.

Kyseessä siis todella hyvä leffa, jossa hyvien näyttelijöiden lisäksi juoni oli pelkkää priimaa. Sitten on myös sellainen asia, josta yleensä en ole paljon ainakaan puhunut, eli yleisesti leffan tunnelma. Tässä leffassa tunnelma koko leffan ajan oli todella hyvä ja miellyttävä, etenkin tykkään kovasti leffoista, joissa on hyvä ”kertoja”, niillä nimittäin hyvistä keskikajareista saa jumalaisen hyvää ääntä esiin. Niin tässäkin, ja tämä leffa olisi varmasti aivan sairaan hyvä katsottavaksi siinä vaiheessa kun vaihtaa Klipschit Elusive 1099:hin. Tällä kertaa leffa tuli kuitenkin katsottua Itunesista vuokrattuna, joten ehkä tätä ei nyt ainakaan ihan heti tule uudelleen katsottua.

Ei sikäli, että hyvin kyllä voisi, ehkä jopa hankkia itselle, sillä äänien osalta leffassa oli muutamia todella hyviä ja mielenkiintoisia kohtia. Pieniä juttuja ehkä monelle, mutta kuulostaa vaan jotenkin ihan sairaan hyvältä kun koko muu huone on hiljainen, ja takakanavissa ääni liikkuu puolelta toiselle ja tilassa paikasta toiseen, jopa siis leffassa joka ei ollut edes atmos. Muutama todella upea kohtaus, jossa esim. koiran sijainti taustalla muuttui, pieniä, mutta todella hienoja kohtia.

Kuten siis jo moneen kertaa todettu, loistava leffa ja voin lämpimästi suositella. Top-listalle? Ehkä jopa sinne, vaikka ihan suora linja sinne tällä kertaa ei olekaan. Joka tapauksessa erittäin lämmin ja kiva pikkujännäri joka vaatii juuri sopivasti keskittymistä. Ainiin, ja Hopkinssilla taitaa olla jotain muutakin tällä hetkellä ulkona, koskakohan sen saa kotiin? P.S. Posti sai vihdoin myös John Myerin perille!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s