Brian Banks

Kyllä jotenkin harmittaa maksaa tuota Netflixiä tällä hetkellä kun leffoja ei ehdi niin paljon katsomaan ja siitä huolimatta jotenkin tuntuu että ruutuun lävähtää aina samat leffat ja uutta materiaalia ei oikein tunnu tulevan. Vika voi olla hyvinkin käyttäjässä, mutta jokin ei nyt oikein toimi. Onneksi kuitenkin hyviäkin leffoja aina välillä löytyy ja tänään taas yksi hyvä esimerkki siitä. Brian Banks on tositapahtumiin perustuva leffa syyttömänä tuomitusta nuorisojalkapallotähdestä, jonka ura ja elämä menivät sen siliän tien.

Tarina on kovin koskettava, mutta toisaalta jotenkin niin todellinen, että näin asiat valitettavasti jenkeissä aika usein vaan menevät. Liian paljon oletuksia, väärin ymmärryksiä ja ennen kaikkea sairasta oman edun ja rahan tavoittelua. Harmittavaa sinällään, että tällä kertaa syytettynä tuntui todellakin olevan varsin fiksu ja rehellinen nuorimies, jolla oikeasti unelmat olisivat voineet johtaa ihan mihin vaan. Se ehkä tässä leffassa onkin juuri parasta, Brianista ei ole tehty uhria, sen paremmin kuin sankariakaan. Hyvin uskottava ja koskettava leffa.

Äänistä ei nyt taas tämän leffan osalta kannata paljon puhua, mutta äänistä voidaan silti puhua paljonkin. Ensinnäkin DIYSG Elusive 1099 kaiuttimien tilaus etenee, ja nyt on jo kaiuttimien koko summa maksettuna. Aika siistiä sinällään, että noita kaiuttimia tuntuu saavaan tilattua ylipäätään vain puolen vuoden välein, ja tälläkin kertaa ikkuna tilata niitä oli vain kolmisen tuntia kunnes ne oli jälleen myyty loppuun. Onneksi ehdin tuohon väliin ja nyt kaiuttimet ovat lähdössä kohti Suomea, toivottavasti pian myös perillä rakennettavissa. Projekti jota odotan aivan sairaan paljon, ja ennen kaikkea noiden kaiuttimien kuulemista vieläkin enemmän. Jos muuten jollain lukijalla on oma projekti aluillaan ja kiinnostaisi hankkia kolme Klipschin RP-280F kaiutinta etukanaviksi niin olehan yhteydessä, nuo nimittäin etsivät uutta omistajaa heti kun uudet ovat valmiit. Ovat muuten olleet erittäin pätevät nuokin, jos olet yhtään blogia lukenut.

Lisäksi vielä yksi pieni uutinen, eli muutama uusi levykin on matkalla Ebaystä kohti Suomea. Ensinnäkin hieman lisää musiikkia, eli tilauksessa on Pink Floydin Delicate sound of Thunder (2019 remix), John Mayer Where the Light Is (Live in Los Angeles), mutta sen lisäksi olen jo pitkään metsästänyt järkevällä hinnalla olevaa Indiana Jones Boxia jonka nyt vihdoin löysin. Suomessa halvimmillaan 89,90, normaalisti satasen paikkeilla ja Torissakin vain yksi Stealbook satasella. Itse maksoin nyt seitsemän kymppiä ja voin sanoa, että olen enemmän kuin iloinen tuosta hankinnasta. Ei nimittäin taida Suomesta vielä hetkeen saada edes käytettynä halvemmalla. Joten paljon on odotusta ilmassa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s