The Tomorrow War

Tänään tuli jostain eteen mainos tai itse asiassa se taisi olla eräässä Facebook-ryhmässä, jossa vastaan tuli artikkeli, jossa kerrottiin kymmenestä todella hyvästä Atmos elokuvasta. Yksi tuolla listalla ollut elokuva oli The Tomorrow War, josta olen sivu mennen kuullut juttua sieltä täältä, mutta sen enempää en ollut tutustunut. Kun sitten hieman lähdin asiaa selvittelemään niin huomasin, että tuosta leffasta on itse asiassa puhuttu paljon sen vuoksi, että se löytyy Amazon Prime Video palvelusta. Itselläni joku tilaus taisi tuohon palveluun joskus ihan ollakin, mutta nyt vaan tuli mieleen, että tuo Prime tili tuli jostain syystä juuri taas otettua muutaman viikon kokeiluun, joten tämän leffan katsominen pitäisi onnistua. Ja jep, kyllähän se onnistui.

Leffa oli vaihteeksi taas ehkä enemmmän sitä ei niin minun categoriaa, mutta täytyy myöntää, että olio leffaksi tämä oli kyllä yllättävän hyvä. Leffa juoni kantoi todella hyvin ihan loppuun asti ja sitä kuljetettiin monella tasolla. Tällaiseen leffaan itse asiassa tosi hyvä ja hyvin rakennettu juoni. Chris Pratt oli hyvä, mutta jotenkin ei niin uskottava roolissaan kuin olisin ehkä toivonut. Yvonne Strahovski ja J.K. Simmons puolestaan sitten sitäkin parempia. Muu casting oli ihan hyvää ja loi leffalle laadukkaan kuvan, mutta kyllähän se silti aina pistää silmään kun näihin leffoihin pitää saada se yksi hieman ”tyhmä musta mies”- rooli mukaan. Tosin, hänenkin rooli oli lopulta sitten varsin hyvä ja fiksu, vaikka alun hysteeria vähän veikin terää.

Äänien ja kuvan puolesta leffa ja Amazon Prime olikin sitten varsin positiivisia yllätyksiä. Leffassa tosiaan oli käytetty atmosta todella hyvin ja monipuolisesti, mutta etenkin dynamiikka ja subbarit kuulostivat tänään erityisen hyvältä. Koko setti oli tänään varsin aktiivinen, ja ihan hienoja juttuja ääniin oli saatu mukaan. Toki, kyllähän tämän leffan jälkeen taas vähän miettii, että oliko leffa tehty äänien vuoksi vai leffaan tehty hyvät äänet. Niin paljon kaikkea demokamaa leffassa kuitenkin oli. Niin tai näin, kiva tälläistä leffaa oli taas pitkästä aikaa katsoa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s