Tenet osa: Kuka niitä laskee?

Hyvän leffan voi aina katsoa useampaankin kertaan, mutta kyllä Tenet nyt alkaa lyödä kaikki omat ennätykset kohta. Perjantaina tuli siis katsottua leffa jälleen, tähän tosin on tälläkin kertaa hyvä syy, eli muutama työkaveri tuli tutustumaan leffahuoneeseen ja leffaksi ehkä ei niin yllättäen tuli valituksi Tenet. Tämä ei siis ollut minun päätös vaan heidän, mutta eihän minulla tietystikään ollut mitään sitä vastaankaan. Esittelin heille ensin hieman muuta materiaalia, Metallicaa, Hans Zimmeriä ja ennen leffaa myös hieman aitoja Atmos-ääniä, sillä niitähän Tenetissä ei ikävä kyllä ole. Loistavat äänet ja subbareita kerrakseen, mutta tosiaan vain 7.1:sellä mennään.

Olen useasti sanonut, että Tenet vaatii useamman kerran, että ideasta saa kiinni, ja näin se toden totta onkin. Itselläni toinen kerta todella avasi uusia asioita, kolmannella kerrallakin vielä tuli uusia juttuja, mutta nyt leffa ei enää varsinaisesti mitään uutta enää tuonut. Siitäkin huolimatta leffa oli todella mukava katsoa , eikä pienintäkään kyllästymistä missään vaiheessa ollut havaittavissa. Hyvä leffa on siis hyvä leffa vaikka sen kuinka monta kertaa katsoisi.

Muuten sitten vieraat olivat erittäin innostuneita ja nauttivat leffasta ja leffahuoneesta. Samoin ilta oli muuten varsin onnistunut, eli mukavaa jutustelua ja hauskaa seuraa. Näitä ehdottomasti lisää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s