Sodan Palveluksessa

Lauantai iltapäivään sitten palattiin jälleen uusien leffojen pariin ja vuorossa tällä kertaa Puolalainen leffa nimeltä Sodan Palveluksessa. Leffan intro Netflixissä vaikutti varsin mielenkiintoiselta ja aihepiirinä vaihteeksi jonkinlainen jännitys ja rikoksien selvittely kiinnosti. Leffan kielenä ei siis mitään ymmärrettävää kieltä, joten leffan seuraaminen piti tällä kertaa tehdä taas huolelle, mutta toisaalta kyllä tämä leffa aika hyvin piti otteen kiinni molemmilla käsillä. Aavistuksen joutui taas jossain vaiheessa miettimään, että mitäköhän tässä tapahtuu ja miten se liittyy kokonaisuuteen. Osittain tämä varmasti johtui siitä, että sekä poliisi että rosvo muistuttivat ulkonäöltään hyvin paljon toisiaan.

Loppua kohden leffa kuitenkin alkoi taas selkeästi selkiintyä, jo lopulta kokoon saatiin kuitenkin varsin hyvä kokonaisuus. Leffassa oli kuitenkin kohtia, joissa sai nauraa, siitäkin huolimatta että aika vakavalla linjalla läpi koko leffan mentiin. Leffan näyttelijätyö oli hyvää, eikä oikein sellaista ikävää kankeutta ollut ilmassa, vaikka olisi voinut hyvin olla. Leffan näyttelijät olivat siis varsin luontevia, vaikka etenkin miespuolinen poliisi oli enemmän kuin totista tyyppiä.

Äänien ja kuvan osalta tästä ei hirveästi tullut kerrottavaa, aika perus kauraa. Äänet olivat kyllä ihan ajantasalla, mutta ehkä juuri Tenetin jälkeen tälläiset leffat eivät hirveästi wow elämyksiä anna. Leffassa oli muutama kohtaus, jotka muistuttivat etäisesti jotain Bondin ja Bournen välimaastoa, mutta toki ihan samalla levelillä ei liikutta. Kiva leffa joka tapauksessa ja hyvä että tuli katsottua.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s