Tenet – 500. päivitys

Tähän sitä on sitten tultu, eli tässä parhaillaan työnalla 500. päivitys Leffafriikki.com blogia. En osannut aloittaessani yhtään kuvitella kauanko tätä jaksaisi kirjoitella, mutta jotenkin tästä on sittemmin tullut tavallaan sekä hieno juttu, että toisaalta välillä myös pieni taakka. Jollain tavalla myös aloittaessani kuvittelin, että ehkä tällä voisi vielä joku päivä tienatakin jotain, mutta valitettavasti tämän blogin tulot ovat edelleen pyöreä nolla. Ehkä hyvä niin, se kuitenkaan ei missään tapauksessa ollut tämän blogin tavoite, vaan ainoastaan kirjailla omia ajatuksia ylös, kun kerran leffoja tuli paljon katsottua. Toisaalta ehkä myös hieman inspiroida muita leffojen ja ennen kaikkea kotiteatteriharrastuksen pariin, olenko siinä onnistunut, ei mitään hajua. Tavoitteena oli myös kirjoitella paljon enemmän tekniikasta ja laitteista, mutta se on viime aikoina jäänyt paljon vähemmälle, yksikertaisesti siksi, että mitään ei ole tullut päivitettyä tai muutettua taas hetkeen. Huone vaan toimii näinkin ja hyvä niin. Seuraava päivitys saattaa tosin kolkutella jo ovella, sillä uuden appletv:n hankkiminen kyllä mietityttää, saapa nähdä. Joissain vaiheessa myös omien kaiuttimien teko, mutta katsotaan nyt sitten sitäkin milloin alkaa jos alkaa.

Niin tai näin, viides sadas päivitys on oikeasti aika kova saavutus, ainakin minulle. Jos mietitään ajatusleikkinä, niin jos yksi päivitys on noin A nelosen kokoinen, niin tässä olisi jo ihan hyvänkokoinen kirja kirjoitettuna. Jos taas mietitään että katsottuna on noin 500 leffaa (osa kylläkin sarjoja(, niin kyllähän siinä määrässä leffojakin on tullut aika paljon laidasta laitaan katsottua. Joka tapauksessa vaikka aikaa on kulunut, niin ihan kiva rytmi tässä katsomisessa ja päivityksissä on pysynyt. Kirjoituksia ei hirveästi ole kukaan kommentoinut, mutta instagramin puolella muutama sata seuraajaa on myös hieno juttu, ja siellä keskusteluakin jonkun verrran. Kiva kuitenkin tietää, että sekä blogia, että Instaa seurataan aika aktiivisesti.

500. päivityksen leffaa mietin pitkään, ja kyselin ideoita myös Instan puolella. Siitä huolimatta itselleni kuitenkin oli koko ajan aika selvää mikä se tulee olemaan, eihän tänä koko vuoden kestäneenä Korona-aikana ole kuitenkaan niin sanottuja isoja leffoja tullut juuri nimeksikään, ja niistä mitä on tullut, ehdottomasti Tenet on minulle ainoa joka täyttää merkityksellisten leffojen kriteerit. Tulevasta vuodesta on tulossa hieno, jos salit nyt oikeasti jossain vaiheessa saadaan kunnolla auki. On Bondia jonossa, Fast and the Furious, Kingsman ja monia muita ns. suurtuotantoja, joita todellakin odotan innolla. Ja kukapa ei odottaisi. Tenet on kuitekin muutenkin itselleni aika kova leffa, jossa sekä äänet, että juoni toimii loistavasti. Vaikka tämä oli jo kolmas tai neljäs kerta, niin tämä leffa ei helpolla vanhennu, vaan juonesta saa joka kerta jotain lisää irti, ja se kai tässä on ollut tarkoituskin. En muista toista leffaa joka kestäisi näin hyvin useita katselukertoja näin lyhyellä ajalla. Siksi, tämä todellakin oli perusteltu valinta tänään!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s