Legacy of Lies

Päivään mahtui tänään vielä toinenkin leffa, eli illalle tuli istahdettua leffan pariin uudelleen. Toisin kuin yleensä, pääsin tänään aloittamaan sen verran ajoissa, että pääsi katsomaan ihan normaalia leffaa normaaleilla äänillä, ja sehän maistui. Leffaksi nimitäin löytyi Itunesista Legacy of Lies elokuva, joka oli tuollainen varsin perinteinen kaapataan sun tytär ja pistetään sut hommiin leffa. Leffassa siis riitti toimintaa, ja pitää sanoa, että äänien puolista tämä 5.1 leffa oli varsin kivaa kuunneltavaa. Leffassa riitti alapäätä aivan kerrakseen, ainoa mistä leffa saa hieman miinusta oli se, että puheäänet sitten vastaavasti oli aika hiljaisia. Leffa vaikutti äänien puolesta hyvinkin paljon erästä Tenet leffaa. Mutta kokonaisuudessaan leffan äänet olivat kyllä todella hyvää luokkaa.

Leffa muuten oli hyvä, mutta ei tosiaan mitään ihan hirveitä yllätyksiä juonen puolesta tuonut. Ei kuitenkaan missään tapauksessa tylsä tai aivan ennalta arvattava, vaan varsin mukiin menevä leffa. Muutenkin kun näyttelijätyö toimi varsin moitteetta, oli tämä vajaa parituntinen itse asiassa aika kivaa katsottavaa. No joo, ei nyt ihan ehkä top-listalle, jossa on kyllä ollut aika hiljaista viime aikoina, mutta ei kaukana siitäkään.

Huomenna, tai jossain vaiheessa onkin sitten vuorossa jotain aavistuksen suurempaa, eli seuraavan kerran kun tänne blogiin jotain kirjoittelen on vuorossa maaginen 500. päivitys. Eipä olisi tuota ikinä uskonut näkeväni, mutta sieltä se nyt vaan lähestyy. Mikä leffa sitten on kyseessä, ei ehkä kovin suuri yllätys, mutta kivaa siitä varmasti tulee. Mitä sitten siitä eteenpäin, niin saapa nähdä, en nyt ainakaan vielä aivan täysin kyllästynyt ole. Katsellaan mitä tuleman pitää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s