Harry Potter ja Salaisuuksien kammio

Tänään vuorossa toinen Harry Potter ja aika paljon kaiken laista taas sattui ja tapahtui. No, ensinnäkin, tässä toisessa osassa ei sitten ollutkaan enää niitä tekstityksiä, joita edellisen osan jälkeen kovasti hehkutin. Ai miksi, no pienintäkään avistusta, mutta todella oudoltahan tuo kuulostaa. Muutenkaan ei ole tiedossa onko niitä jatkossa, aika näyttää, mutta nyt kyllä hieman tuota epäilen. Joka tapauksessa tuo tekstitysten puuttuminen jonkun verran haittaa, mutta ei se kyllä tänään leffaa mitenkään pilannut. Toisaalta myös jonkin verran auttoi, että monet merkittävät termit, nimet ja paikat olivat jo ensimmäisen osan jälkeen tuttuja.

Muuten leffa jatko aika pitkälti samaa rataa, mielenkiintoista nähdä miten sarja pystyy tästä uudistumaan, leffoja on kuitenkin yhteensä kahdeksan kappaletta. Tästä ehkä tykkäsin jopa aavistuksen enemmän kuin edellisestä, en oikein osaa tuohon sanoa syytä, mutta jotenkin juonessa oli kuitenkin enemmän ideaa, ehkä tämäkin johtuen siitä, että ensimmäisen jälkeen jatkettiin aika tuttuja kuvioita noin isossa kuvassa. Toby oli tähän leffaan aika kiva lisä, vaikkakin toi paljon mieleen erään sankarin jälleen Lord of the Ringsistä.

Äänien puolesta odotin viimeksi jotain lisää, ja sitä todellakin tänään sain. Leffassa oli paljon todella siistejä kohtauksia kuten tuon auton lentelyä ympäriinsä, ja äänet olivat todella paljon kehittyneet ensimmäisestä. Jälleen kerran DTS:X toimi loistavasti ja koko käytössä oleva äänikenttä toimi hienosti. Se mikä tosin ei toiminut, eli jälleen kerran Arcamin säädöt, jotka olivat taas vääntäneet atmos-kaiuttimien crossoverin 50 hertziin, ja nyt jopa niin pahasti, että jopa ritilä lensi katosta alas. Surullista, että Arcam on pitkään luvannut asiaan korjausta, mutta edelleenkään sitä ei ole näkynyt. Saa nähdä kumpi tapahtuu ensin, kaiutin hajoaa pahasti vai Arcam saa luvatun päivityksen aikaiseksi.

Niin tai näin, saaga jatkuu, ja jossain välissä tähän taas palataan. Ihan kivaa viihdettä ja vaikka seuraavaa nyt ei aivan sormet ristissä odotakaan, niin onhan nämäkin nyt ihan katsomisen arvoisia, etenkin kun vasta ekaa kertaa katselee.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s