Night in Paradise

Vaihteeksi hieman korealaista elokuvaa, jotka ovat usein erittäin hyviä, mutta kovin paljon usein myös tietynlaista omaa vivahdetta näissä kaikissa on. Tätätkin leffaa voisin kutsua hyvinkin tyypilliseksi korealaiseksi leffaksi. Leffassa on todella paljon brutaalia väkivaltaa ja tappamista, josta kaiken lisäksi tehdään leffassa hyvinkin arkipäiväistä ja täysin tunteetonta. Leffan ikärajakin Netflixissä on 18, joka ei leffan nähneenä ole kovinkaan yllättävää.

Oliko leffa sitten hyvä, niin pitää sanoa, että fiilikset ovat kyllä aika ristiriitaiset. Toisaalta tykkäsin kyllä leffaa katsoa, mutta toisaalta myös vähän tyypillisesti leffa oli ajoittain aika hidastempoista ja välillä jopa aavistuksen tylsää. Toisaalta tarina koko ajan eteni, mutta silti jotenkin se vaan välillä tuntui hieman pitkävetiseltä. Näyttelijätyö näissä on yleensä aina varsin laadukasta, niin tässäkin. Näyttelijöitä yleensä on aika paljon, kun jokaisella jengipomolla on turvamiehiä armeijallinen. Siltikin koko casting on onnistunut tässäkin taas hyvin, ainoa asia mikä tuo kovasti haasteita on etenkin leffan alussa pysyä kartalla kuka on kuka.

Äänien osalta myös korealaiset ovat yleensä varsin hyviä, tässä leffassa ei äänistä hirveästi apua ollut. Leffan ääniraita oli ylipäätään aika maltillinen, joskin kovin paljon muuta ei olisi tähän kyllä kaivannutkaan. Muutamia kohtia oli, joissa olisi esim. autojen äänet voineet olla parempia, mutta muuten aika paljon dialogiin perustuva leffa. Kiva leffa, mutta ei nyt mikään ihan klassikko.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s