Contraband

Mark Wahlberg on yksi suosikkinäyttelijöistäni, ja Wahlbergilta on tullut valtavasti hyviä leffoja, joista olen tykännyt. Eilen löysin sattumalta jälleen yhden uuden, mitä en ole itse aikaisemmin edes nähnyt, vaikka leffa onkin jo vuodelta 2012 ja vaikutti hyvinkin sellaiselta leffalta, joka itseäni saattaisi kiinnostaa. Tällä kertaa leffa löytyin Itunesin .99 listalta, jolta onkin tullut aikojen saatossa löydettyä todella paljon hyvää katsottavaa.

Contraband ei sinällään tuo mitään mullistavaa, entinen salakuljettaja ”joutuu” eläköitymisen jälkeen vielä yhdelle keikalle, koska omaa perhettä uhataan. Aika lailla siis tuttu lähtötilanne, mutta silti leffa pystyy kyllä yllättämään monessa kohdassa. Etenkin leffan viimeinen vartti on todella todella onnistunut ja sisältää loistavia juonenkäänteitä. Wahlbergin rooli on tässäkin leffassa varsin onnistunut ja tykkäsin etenkin siitä erittäin luontevasta ja vaivattomasta näyttelemisestä, joka luon hienosti uskottavuutta rooliin. Nimekästä porukkaa leffassa on muitakin, ja vaikka myös Ben Foster onnistuu roolissaan erittäin hyvin, samaa ei voi sanoa Giovanni Ribisistä, joka puolestaan ei tässä mielestäni onnistu lainkaan, vaan roolisuoritus on epäuskottava ja jotenkin tosi huono. JK Simmons laivan kapteenina on puolestaan, jotenkin yllättävä ilmesty leffaan, toisaalta loistava, mutta toisaalta jotenkin aavistuksen lepsu suoritus häneltäkin. Lopulta kuitenkin nimenomaan Simmonssin rooli on se joka nostaa tämän leffan kuitenkin todella korkealle.

Tässä itse asiassa aika ajankohtainen kuva

Äänet ovat jotakuinkin sitä mitä tämän aikakauden leffalta voi odottaa, ihan hyvää mutta ei priimaa. Onhan siellä muutamia kivoja kohtauksia etenkin sivuilla ja pääkanavat toki hoitavat oman tehtävänsä kunnialla. Se mistä erityisesti kuitenkin tykkäsin oli se, että Neural:X nosti jälleen todella hienoja ja leffalle tärkeitä ääniä kattoon, ja loivat sillä aivan ainutlaatuisen hienoja hetkiä pitkin leffaa. Leffan ääniraita yhdistettynä leffaan tukivat toisiaan aika kivasti ja teki tästä kokonaisuudessa aikas hyvän leffan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s