Kohti Taivaita

Tästä alkaa nyt jo tulla tapa, mutta jos tarvitset hyvää leffaa, etsi espanjalaista. Kohti taivaita tuli eilen vastaan Netflixissä, ja oli alusta lähtien selvää, että se pitää katsoa heti tänään. Pitkästä aikaa voin rehellisesti sanoa, että leffa jota olen odottanut, eikä muuten ollut leffa tälläkään kertaa pettymys. Kohti Taivaita oli samaa loistavaa sarjaa espanjalaisia elokuvia niin äänien kuin yleisesti kaiken muunkin osalta. Luis Tosarin löytyminen näyttelijäkaartista ei luonnollisesti haitannut sekään yhtään, vaikka tykkäsin myös Miguel Herrán roolista, joka oli loistava.

Jotenkin nämä espanjalaiset leffat saavat hyvälle mielelle jo heti kättelyssä, sillä vaikka tässä leffassa jopa hieman yllättäen oli vain 5.1 äänet, Neural:X sai leffan tuntumaan kuin hyvältä Atmos leffalta. Leffan äänet olivat erittäin hyvät kautta linjan. Kaikkia kaiuttimia Neural:X:n tuella käytettiin loistavavasti hyväksi, ja lisäksi tykkäsin todella paljon muutamista tehosteista, jotka tulivat ylä kaiuttimista todella upeasti, paremmin kuin niin monissa Atmos leffoissa. Leffassa oli myös potkua, ja pitihän sinne pieni ukkonenkin saada kruunuksi mukaan.

Leffa oli alusta lähtien todella mielenkiintoinen ja kun kaikki visuaalisetkin asiat olivat kunnossa, oli tämä taas parhaita leffapäiviä pitkään aikaan. Leffan juoni oli hyvä ja piti sisällään useita pienempiä juonia, jotka saivat leffan maistumaan tänään erityisen hyvältä. Näitä lisää!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s