Madame Claude

Joskus pieni tauko leffoista tekee hyvää ja tänään oli taas jotenkin kiva mennä katsomaan leffaa ja jotenkin tarjontakin tuntui taas paljon fressimmältä. Tsekkasin nopeasti Itunesin, mutta sen jälkeen aika nopeasti siirryin Netflixin tarjonnan pariin ja muutama varsin hyvä leffa sieltä löytyikin. Osan klikkasin suosikkien listalle odottamaan, esimerkiksi suurimman mielenkiinnon kohteeni, joka vaati selkeästi äänet katseluun. Tällä kertaa siis etsittiin taas sitä myöhäisillan katsottavaa, ja sellaiseksi tällä kertaa valikoitui myös Netflixin uutuus leffoihin kuuluva Madame Claude.

Jännä, että välillä elokuva, josta ei oikein ymmärrä mitään ja mistä jotenkin tuntuu punainen lanka puuttuvan, muodostuu lopulta todella mielenkiintoiseksi ja otteessaan pitäväksi. Enkä tarkoita tällä nyt mitään tiukkaa loppuratkaisua, vaan leffaa ihan alusta lähtien. Madame Claudessa on vaikea tietää mihin leffa itseasiassa päätyy ja mikä sen perimmäinen idea on, mutta joka hetki sitä on pakko silti tarkkaan katsoa. Onko tässä leffassa siis kyseessä romanssi, rikollisuus, valta, seksuaalisuus vai jotain muuta, ainakin kaikkea tätä siinä on mukana.

Odotin Madame Claudelta ehkä hieman enemmän, enkä tästä nyt ihan ehkä kuitenkaan huippu leffaa saa. Jotain siitä sitten kuitenkin jäi puuttumaan, vaikka ihan suoraan en sitä pysty kertomaan, että mitä. Leffa oli tarkoitukseensa hyvää viihdettä ja ihan hauska ilta tästä saatiin aikaiseksi, mutta kyllä odotan jo seuraavaa, joka varmaankin on tänään heti katsottava, kun aikaa on, ja Netflixin tarjonta näyttää taas vaihteeksi aika kivalta ja monipuoliselta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s