Cherry

En tiedä olenko koskaan kirjoittanut vielä päivitystä näin myöhään leffan katsomisen jälkeen, mutta jotenkin ei nyt vaan napannut, ja täysin samoin sanoin voi kuivalla sunnuntaina katsomaani leffaa Cherry. On edelleen hienoa kun AppleTV-plussaan tulee uusia ilmaisia leffoja, ja yleensä odotan niitä kovasti, niin tätäkin. Mutta siihen se sitten tällä kertaa jäikin.

Leffan alusta tuli hyvä fiilis, musiikit tuntuivat olevan todella hyvät ja hyvin suunnitellut, mutta itse leffa ei sitten lähtenyt oikein missään vaiheessa liikkeelle. Leffa kesti melkein kaksi ja puoli tuntia, mutta saman asian olisi voinut aivan varmasti kertoa hyvinkin paljon lyhyemmässäkin ajassa. Leffan teemat olivat hyvin tuttuja, lähtö armeijaan kun tyttöystävä jättää, huumeet, alkoholi, paluu armeijasta ja sen jälkeisen ongelmat elämän hallinnassa. Tarina oli kuitenkin tylsä, eikä antanut yhteenkään näistä aiheista oikein mitään uutta. Myös leffan käänteet jäivät aika vaisuiksi, eikä leffa tosiaan jaksanut pahemmin kiinnostaa.

Tom Hollandin roolia on paljon kehuttu, se ehkä oli sitten jotain hyvää, jos tästä leffasta täytyy sellaista väkisin etsiä. En siitäkään kuitenkaan mitään erityistä saanut, eli varsin normaalia kaavaa sekin. Tylsä blogiteksti, tylsä leffa, mutta sellaista se välillä on.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s