Con Air

On paljon leffoja, joista on hyvät muistot nuoruudesta ja leffoja, joista pitkään varastosta löytyi myös VHS-kasetti. Con Air on yksi niitä lapsuuden suursuosikkeja, jotka kuuluvat samaan sarjaan Heat, Face off ja The Rock leffojen kanssa. Sattumalta tietysti näistä monessa leffassa myös samoja tekijöitä ja näyttelijöitä takana. Ei siis ole ihan sattumaan, että Jerry Bruckenheimerin leffat ovat olleet nuoruudessa suosikkeja.

Con Air on kuitenkin hyvä esimerkki näistä leffoista myös toisella tapaa. Näistä leffoista kuultaa loistvat muistot, ja ne on jäänyt katsomatta uudelleen pitkäksi aikaa johtuen lähinnä siitä, että ne tuntuvat niin kovin tutuilta. Nyt palattuani Con Airin pariin niin on taas nöyrästi tunnustettava, että leffasta ei oikeastaan muistanut enää yhtään mitään, paria kohtaa lukuunottamatta, ja nekin olivat lähinnä pari hyvin merkittävää musiikki/laulukohtausta, joita ei voi unohtaa.

Fakta on kuitenkin se, että Con Air on edelleen todella loistava leffa ja hakkaa mennen tullen monta tämän päivän toimintaleffaa. Tämän ajan leffoille tyypillisesti muutamassa kohdassa paistaa hieman kankea (liian ohjattu) näytteleminen, mutta muuten leffa on juoneltaan ja rooleiltaan huikeaa viihdettä. Toimintaa riittää ja tehosteet voisivat olla tätä päivää, mutta muuten leffa on täyden kympin viihdettä edelleen.

Blogi lähenee viidettä sataa päivitystä mikä muuten on aika ällistyttävä numero. Viimeaikoina blogi on keskittynyt lähinnä leffoihin, vaikka koko blogin ideana oli aivan yhtä lailla kertoa myös harrastuksesta muutenkin. Rakentelu ja päivittäminen nyt vaan on ollut erinäisistä syistä jonkin aikaa tauolla, johtuen ihan vaan siitä, että vuosi sitten tuli päätettyä todella valtavat muutokset, joista tämän blogin alkupuolella siis paljon asiaa. Ei vaan ole ollut mitään akuuttia tarvetta tehdä mitään. Pieniä suunnitelmia kuitenkin taustalla on mielessä, miltä esim kuulostaisi kaiuttimien päivittäminen DIY Soundgroupin itse tekemiin pönttöihin? Katsotaan saisiko tästä seuraavan kesäprojektin myös lukijoiden iloksi.

Yksi parhaimpia leffakohtauksia 90-luvulta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s