Lying and stealing

No jopas, tänään tuli työpäivän päälle hieman aikaa leffan katsomiseen ja valinta tänään oli helppo tehdä. Lying and stealing leffa sen enempää googlailematta vaikutti erittäin mielenkiintoiselta viime viikolla Netflixiä selatessa laitoinkin sen suosikkien listalle odottamaan. Eikä turhaan, leffahan osoittautui sitten oikein loistavaksi tekeleeksi.

Jokainen varmaan tuntee ainakin osaltaan Oceans leffa, jossa juonitaan kivoja pieniä juonia muutamien miljoonien kasinoryöstöjä varten, tässä pöllitään enemmänkin taidetta. No, eipä tämäkään ollut mitään uutta, vastaavaa on ollut mm. Entrapment-leffassa, joka itseasiassa on sen verran hyvä leffa, että sekin pitäisi joskus taas katsoa uudelleen. Keikkoja on myös ennenkin tehty velkojen maksuun milloin missäkin leffassa.

Tässä leffassa ei siis ollut missään mielessä mitään uutta, mutta jotenkin tämä leffa silti oli niin fressi ja mielenkiintoinen. Tässä leffassa todellakin oli sitä jotain, joka piti ajatukset taas täysin kiinni leffassa ja hymyn huulilla. Theo James ja Emily Ratajkowski olivat aivan ällistyttävän aitoja hyviä, eikä Ratajkowskin katsomisessa muutenkaan mitään ongelmaa ollut.

Tämän lisäksi heti leffan alusta lähtien tuli myös selväksi, että leffan äänet olivat todella ajatuksella tehty. Piti oikein tarkistaa että montako henkeä huoneessa oikein on kun sekä ylä (Neural:X) että sivu ja taka kaiuttimet olivat koko ajan hienosti käytössä. Muutenkin äänissä oli painoa, dynamiikkaa ja tarkkuutta enemmän kuin tälläisissä leffoissa yleensä koskaan on. Hieno kokonaisuus, mahtava leffa ja todellakin suosittelen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s