INXS Live baby live

Kauan sitä tuli odotettua ja valtava pettymyshän siitä sitten kuitenkin tuli. INXS live baby live levyä on alan foorumeilla kehuttu todella paljon ympäri maailmaa. Monet pitävät levyä parhaimpana Dolby Atmos musiikkilevynä mitä löytyy, itse nyt uskalla olla todella paljon eri linjoilla. Ensinnäkin levyn musiikki ei ole itselleni kovinkaan tunnettua ja uutena kuuntelijana musiikki ei sytyttäny. Itseasiassa tunnettuja biisejä ei koko konsertissa tainnut olla kuin yksi tai kaksi ja niistäkään kummastakaan ei tullut sellaista fiilistä, että nyt lähtee. Levy vaan ei jotenkin sytyttänyt, vaikka moneen kertaan olenkin sanonut, että hyvä konsertti on hyvä konsertti oli musiikki sitten mitä tahansa. Konsertti oli iso ja olihan siellä ”muutama” jotka tuntuivat tykkäävän, mutta mutta..

Toinen iso pettymys sitten olikin se Atmos. Ai mikä Atmos? No eipä tässä nyt kyllä tuntunut Atmosta olevan lainkaan, vaan koko konsertin ajan tuntui kuin äänet tulisivat lähinnä vain edestä. Jep, ja kyllä se Atmos raita oli päällä, se tuli tarkastettua moneen kertaan. Jotenkin äänenkuva ei nyt vaan tässä olla lähelläkään sitä mitä on tottunut Metallican, Zimmerin ja muiden levyiltä kuulemaan. Edes dynamiikkaa ei tästä löytynyt, jos ei sitten vääntänyt volyymia oikein kunnolla, ei tullut kylmiä väreitä missään vaiheessa.

Iso iso pettymys siis koko levy. Osittain aikataulu, mutta myös osittain kiinnostussyistä tämä tulikin katsottua kahdessa osassa, eikä nekään kumpikaan ihan ilman kännykkää sujuneet. Ei nyt vaan lähteny. Kuvan laadusta pitää sen verran antaa plussaa, että näin vanhaksi konsertiksi tässä oli kuvan osalta tehty kyllä hienoa työtä restoroinnissa. Toivottavasti monta muutakin konserttia historiasta vielä löytää tiensä levylle, kunnon atmoksen kera.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s