Remontilla Rahoiksi – The Block

Se olisi Remontilla rahoiksi urakka sitten taas ohitse, en tiedä kuinka monesko, mutta aika mones. Yleensä näitä on tullut katsottua kesäisin, ja aika lailla siinä yksi kesäloma onkin aina mennyt. Nyt ensimmäistä kertaa tuli katsottua koko sarja keskelle talvea ja työarkea. Tämäkin kausi kesti sen hieman päälle viisikymmentä tunnin jaksoa, mutta onneksi sentään nykyään ei tule enää mitään ns. turhia välijaksoja. Kausi on pitkä, mutta sarja on ehdottomasti suurin suosikkisarjani kaikesta mitä televisiosta ylipäätään tulee. Harmi vaan kun näitä jaksoja tulee nettiin vain neljä viikossa, asia, joka harmitaa etenkin kesällä kun jaksoja odottaa oikein kunnolla. Nyt ei itseasiassa hirveästi edes haitannut, joka ilta kun ei kuitenkaan ehtinyt tuoretta jaksoa edes katsomaan.

Mikä sarjasta sitten tekee niin hyvän? No siihen on aika monta syytä. Ensinnäkin sarjaa juontava Scotty Cam on aivan jäätävän hyvä. Tuon parempaa juontajaa tälläiselle sarjalle on vaikea kuvitella, ja ilman häntä sarjaa tuskin voisi edes tehdä. Sen lisäksi työnjohtoon kuuluvat Keith ja entinen kilpailija Dan ovat omissa rooileissaan aivan korvaamattomia, vaikka Danin kestikin hetki päästä vauhtiin (ekoilla kausillaan). Nyt herra on kuitenkin osa kalustoa niin kuin moni muukin. Tämän lisäksi sarjaan on jollain ihmeellä vuosi toisensa jälkeen saatu valittua aivan verrattomia remppaajia. Toki onhan sitä mistä valita, ja täytyy itsekin myöntää että jos johonkin tosi tv-sarjaan joskus osallistuisin, olisi se tämä! Enkä nyt siis tarkoita että välttämättä osallistuisin sarjaan suomessa, vaan nimenomaan Australiassa.

Toki leffassa on sitten vielä se itse remppaaminen, joka myöskin on erittäin mielenkiintoista, ja kuvissa on usein hyvinkin mielenkiintoisia asioita, joista itsekin voisi ottaa ideoita, jos jotain remppaisi. Sarjassa tehdään todellista laatua, kuitenkin varsin maltillisella budjetilla. Sen lisäksi kun sarjassa käytännössä näkee miten kaikki tehdään alusta loppuun, on sarja tällaiselle tee-se-itse-miehelle aivan täydellistä viihdettä.

Voin muuten suositella sarjaan erittäin lämpimästi jos se ei vielä tullut selväksi. Sarjan katsomiselle on aika kiire, koska jaksot poistuvat netistä aika nopeasti. Tämä viimeisin kausi oli 2019, ja vuoden 2020 kautta odotellessa. Se voikin sitten olla hieman erilainen, en tosin tiedä missä vaiheessa vuotta se on kuvattu. Tulisipa nyt sitten vaan suomeen ja nopeasti, tai ehkäpä taas kesäksi. Jospa sitä sitten kävisi saunassa ja sen jälkeen taas jotain kivaa leffaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s