News of the World

Hieman on ollut tässä kaikenlaista kiirettä, joten leffan pariin ehti tänä viikonloppuna vasta lauantai-illan hämärtyessä. Netflixistä löytyi jälleen heti mielenkiintoinen leffa, jota näytti vielä kaiken lisäksi tähdittävän Tom Hanks. Edellisen kerran herra Hanksia tulikin katsottua Grayhound leffassa Apple TV plussan puolelta. Tällä kertaa leffan valintaan vaikutti erityisesti tuo Tom Hanksin pettämätön ääni, joka vaan sopii jokaiseen leffaan, jossa päähenkilö puhuu paljon. Ja kyllähän Hanks tässäkin leffassa on taas erittäin vakuuttava ja vie leffaa pitkällä kokemuksella tukevasti eteenpäin.

Muuten leffasta jäikin sitten aavistuksen kaksijakoiset fiilikset. Leffa oli pitkästä aikaa hieman western typpistä genreä, joka sinällään ei ole itselleni kovinkaan tuttua tai suosittua. Toisaalta eihän tuo pyssyjen pauke ja muu ollut kovin suuressa roolissa leffassa, vaan leffan juoni olisi ihan hyvin voinut tapahtua jossain muussakin ajassa ja ympäristössä. Leffan juoni oli aika selkeä, eikä nyt varsinaisesti kovinkaan suuria yllätyksiä tarjonnut. Harmi sinällään, että ehkä juuri jotain pieniä yllätyksiä leffa olisi kaivannut, sen verran tasaiselta puurtamiselta se alkoi aina välillä tuntua. Matka oli pitkä, samoin tuntui tämän leffan parin tunnin kesto. Onneksi sentään leffan loppu oli mielenkiintoinen ja tavallaan nosti tämän leffan kokonaisarvoa todella paljon. Olisiko leffa kuitenkin toiminut paremmin aavistuksen lyhyempänä, vaikea sanoa.

Leffa oli jälleen Atmosta, ja onneksi Netflix ja Atmos jälleen toimivat moitteetta. Leffassa oli muutama kiivaampi kohtaus, mutta muuten Atmosta ei tässäkään leffassa hirveästi tarvinnut. Leffan äänet olivat varsin tasaista kuten tälläisessä leffassa usein on. Senkin vuoksi leffa sopi tällä kertaa hyvin myöhäisiltaan ja viimeinen puolituntia tulikin äänet ruuvattua lähelle nollaa lasten mentyä jo nukkumaan. Eipä se tosiaan tällä kertaa mitään haitannut.

Ensi viikolla ääniä sitten taidetaan taas vaihteeksi ruuvata kaakkoon ihan huolella, sillä maanantaina levyhyllyyn pitäisi saapua todella kauan odotettu täydennys. Kuten hyvin jo tiedätte, musiikki UHD:t ovat nousseet viimeaikoina omiin suursuosikkeihin, ja aina kun niistä jossain puhutaan nousee yksi levy esiin. INXS konsertti Atmos äänillä tuntuu olevan todella monelle ollut merkittävä kokemus, ja nyt vihdoin se tulee myös minulle kuunneltavaksi ja koettavaksi. INXS ei sinällään itselleni hirveästi kerro mitään, mutta hyvä konsertti on aina hyvä konsertti itse pelkästä musiikista riippumatta. Joten tällä aika kovat odotukset ensi viikkoon!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s