Palmer

Apple on taas vaihteeksi saanut Apple TV+ -palveluun myös uuden elokuvan, Justin Timberlaken tähdittämän Palmerin. Leffa kertoo entisestä jenkkifutistähdestä, joka on viettänyt viimeiset kaksitoista vuotta vankilassa ja palaa nyt kotikonnuilleen. Palmer tutustuu sattumalta nuoreen poikaan, jota koulukiusataan, koska haluaa olla niin kuin tytöt. Pojan äiti on huume addikti ja erittäin kyvytön huolehtimaan lapsestaan. Kohtalo tuo lapsen Palmerin huostaan, ja siitä alkaa tarina nuoren pojan ja elämässään samoja ongelmia kohdanneen miehen tarina.

Palmeria tosiaan näyttelee laulajana ehkä paremmin tunnettu Justin Timberlake, joka toki on ollut monessa leffassa ennenkin mukana, mutta tässä leffassa jotenkin jättää hieman valjun kuvan. Toki päähenkilö on välinpitämätön ja tavallaan hieman väsynyt ja masentunut, mutta siitäkin huolimatta jonkinlainen lämpö näyttelemisestä kuitenkin puuttuu. Palmer on impulsiivinen, mutta silti herkkä, tätä puolta Timberlake ei mielestäni saa kunnolla esiin. Leffassa on mahdollisuuksia vaikka mihin ja juoni onkin varsin hyvä, ei kuitenkaan ehkä ihan niin hyvä kuin olisin toivonut. Liekö sitten kyse omasta tunnetilasta vai siitä mitä leffa pystyi tarjoamaan, mutta itselläni leffa ei tänään kyyneleitä liikuttanut, vaikka mahdollisuuksia siihen olisi ollut paljonkin.

Äänet leffassa olivat kyllä Atmos, mutta mitään erityistä leffassa ei ollut, eikä toisaalta tarvinnutkaan. Kuva tietysti Apple Tv:ssä oli laadukas, mutta jotenkin koko leffa oli aika synkkää keskilännen meininkiä. Ihan hyvä ja mielenkiintoinen leffa joka tapauksessa ja jos tuon palvelun omistaa niin kannattaa katsoa. Herättää ainakin paljon ajatuksia esimerkiksi erilaisuuteen ja koulukiusaamiseen liittyen, jos ei mitään muuta.

Eilen muuten koettiin blogissa jokin hyvin ihmeellinen piikki, lukijoita oli ollut lähes kolminkertainen määrä normaaliin huippupäivään nähden. Enpä tiedä oliko joku jakanut julkaisun, jossain missä se oli herättänyt huomiota vai mistä johtuu, mutta toki näitä saa jakaa ja kertoa blogista muillekin. Blogin voi ottaa seurantaan Facebookissa, Instagramissa tai ihan täällä blogissa. Silloin saat aina tiedon heti kun uusi päivitys tulee. Ai niin, ja päivityksistä puheenollen, se on muuten kohta maaginen 500. päivitys jo ovella, aika hurjaa!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s